Black friday bigstep

de BlackFriday.ro pe 19-11-2014 in Comunicate De Presa

bigstep – cea mai mare retea de magazine din Romania specializata exclusiv pe comercializarea de incaltaminte pentru copii de cea mai buna calitate – a dat deja startul REDUCERILOR de Black Friday! Marele eveniment a fost redenumit in Black Week and the Blackest Friday si s-a transformat in 10 zile consecutive cu reduceri progresive, incepand de la 10% si urcand pana la 40%. 

Reducerile au inceput din data de 14 noiembrie si vor continua pana in 23 noiembrie 2014 la ora 00:00. Iata aici mecanismul de desfasurare al campaniei in magazinul online bigstep.ro:

- in zilele de 14-15-16 noiembrie (vineri, sambata, duminica) produsele gasite pe site-ul bigstep.ro in categoria Black Friday vor avea o reducere de 10%;

- in zilele de 17-18-19 noiembrie (luni, marti, miercuri) produsele gasite pe site-ul bigstep.ro in categoria Black Friday vor avea o reducere de 15%;

- in zilele de 20-22-23 noiembrie (joi, sambata, duminica), produsele gasite pe site-ul bigstep.ro - in categoria Black Friday vor avea o reducere de 20%;

- vineri, 21 noiembrie 2014 reducerile vor atinge pragul maxim de 40%.

Campania Black Week and the Blackest Friday se desfasoara atat online, cat si in cele doua magazine proprii din Bucuresti - in centrul comercial Afi Palace Cotroceni, respectiv din Cluj - in centrul comercial Polus Center. Mecanismul de aplicare al reducerilor in magazinele fizice este putin diferit fata de online, insa pe site-ul magazinului se poate consulta regulamentul oficial al campaniei unde sunt prezentate absolut toate detaliile.

Parintii si copiii se vor putea bucura in aceasta perioada de reduceri semnificative la incaltamintea destinata sezonului de toamna-iarna. In plus, aceasta campanie este compatibila cu discounturile acordate prin cardurile de fidelitate bigstep. Orice client poate solicita pe loc emiterea unui card de fidelitate gold si va beneficia inca de la prima achizitie de o reducere de 5%. Ulterior, dupa mai multe achizitii in timp, pragul de reducere se va mari la 10%, apoi la 15%. 

bigstep a selectat pentru colectia de Black Friday peste 320 de modele, astfel ca fiecare parinte va putea gasi incaltamintea potrivita pentru copilul sau!

Scrie Un Comentariu