CIT Grup lansează Black Friday pentru companii: reduceri de până la 80%

de BlackFriday.ro pe 19-11-2014 in Comunicate De Presa

Timișoara 18.11.2014 CIT Grup, principalul distribuitor pe nișa echipamentelor IT refurbished, anunță reduceri de până la 80% la produsele din gama profesională în perioada 21-28 noiembrie, targetând în special distribuitorii din rețeaua proprie și segmentul B2B. 

Urmărind o cifră de afaceri de 5 milioane de euro în acest an, CIT Grup, una din puținele companii românești specializate în distribuția de echipamente IT refurbished, mizează pe segmentul business pentru reducerile de Black Friday. Modelul de business permite discounturi de până la 80% la gama de produse profesionale IT refurbished, ceea ce oferă marje consistente pentru revânzare. 
Cele mai mari reduceri sunt aplicate la imprimantele profesionale. De exemplu, o imprimantă Multifunctional Lexmark X860DE3 va fi comercializată la prețul de 2.790 lei, redus de la 18.516 lei. De asemenea, modelul Multifunctional Laser Monocrom A4 HP 4345MFP va fi pus în vânzare la prețul de 1.149 lei față de prețul inițial de 9.998 lei.
De asemenea, reduceri suplimentare vor fi aplicate la calculatoarele performante și servere. 

“Conceptul refurbished permite acordarea unui discount foarte mare în condiții de piață identice cu cele pentru produsele noi: produse brand, din gama profesională, la un preț cu până la 80% mai scăzut și în condiții de garanție de până la 4 ani. Toate produsele sunt disponibile pe www.citgrup.ro. Cu câteva zeci de mii de produse pe stoc, în orice moment, avem asigurată logistica necesară pentru a face față livrărilor”, subliniază Dan Iliescu, CEO și fondator CIT Grup. 

Despre IT refurbished

Produsele IT refurbished sunt echipamente IT de uz profesional, trecute printr-un sistem de selecție, testare și ambalare conform unor standard specifice stabilite, în cazul de față de CIT Grup și beneficiind de sisteme de operare Microsoft Refurbished, comercializate în condiții de garanție superioară celei oferită în cazul unui produs similar nou, de până la 4 ani și la un preț cu 30-60% mai mic.   

Despre CIT Grup

CIT Grup, companie cu sediul în Timișoara specializată în distribuția de echipamente IT refurbished și o activitate de 12 ani, a fost jucătorul de pe piața de distribuție IT care a lansat conceptul refurbished în România. Principalele zone de vânzare ale CIT Grup sunt București, Timișoara și Cluj-Napoca, dar și orașele mari din Moldova. 95% din produse sunt distribuite pe piața locală. În 2013, CIT Grup a obținut venituri de peste 3.8 milioane de euro. 65% din venituri au fost asigurate de rețeaua proprie de distribuție, care depășește 3.000 de distribuitori înregistrați, din care peste 500 sunt activi în fiecare lună. În același timp, 25% din cifra de afaceri a fost asigurată de vânzarea către segmentul B2B, iar 10% de achizițiile făcute de persoane fizice. 

Dintre clienții CIT Grup enumerăm Mc Donald’s, Ericsson, Petrom, Fan Courier, Bricostore sau Aeroportul Traian Vuia din Timișoara.

Scrie Un Comentariu