Cum sa calatoresti in vacante cu bani putini folosind cazarea prin Airbnb

de BlackFriday.ro pe 16-04-2018 in Black Friday Blog

Am descoperit pentru prima oară Airbnb când căutam o cazare la prețuri accesibile în Amsterdam. Căutând pe internet am descoperit acest site și am găsit o persoană care oferea cazare și mic dejun în Amsterdam. Am rezervat o cameră și am ajuns într-un apartament duplex cu un cuplu gazdă de vârstă noastră. Experiență a fost atât de uimitoare încât acum folosim Airbnb în aproape toate călătoriile noastre. 

Ce este Airbnb? 

Airbnb este un site de rezervări online asemănător cu Booking, unde oamenii pot închiria diverse spații de cazare (canapele, camere, apartamente, case, vile, bungalouri etc.). Totul a început în 2008, când au fost oferite primele locuri de cazare în SUA și doar 9 ani mai târziu Airbnb este prezent în întreagă lume. În prezent, platformă este accesibilă aproape oriunde și aplicația este tradusă în 26 de limbi diferite. 

Cum actionează Airbnb? 

Credeți sau nu, dar rezervarea unei locuințe prin Airbnb este foarte simplă. Puteți să căutati pe computer, mobil sau să descărcati aplicația Airbnb pe smartphone, să vă creați profilul și sunteți gata să plecați. Modul nostru preferat este utilizarea aplicației Airbnb, deoarece o putem folosi oriunde cu un WI-FI gratuit. 

Cum să începeți să utilizați Airbnb? 

Când creați contul Airbnb, incărcati fotografia de profil și scrieți câteva rânduri despre dvs. În acest fel, potențialele gazde ajung să afle mai multe despre dvs. și despre interesele dvs, având posibilitatea mai mare de a confirmă rezervarea. Închirierea unui apartament prin Airbnb se poate face instantaneu dar, uneori, este necesar că gazdă să aprobe rezervarea după ce ia legătură cu dvs.

Înregistrați-va acum pe Airbnb și primiți un voucher în valoare de 160 de lei pe care îl puteți folosi la prima rezervare.

Căutati și rezervați cazare în Airbnb 

Introduceți unde și când doriți să călătoriti și începeți să explorați toate ofertele Airbnb. De asemenea, puteți folosi filtrele și să precizați cel mai mare preț de cazare, numărul de oaspeți, dacă doriți o cameră privată sau o casă completă / apartament. Există numeroase posibilităti. Am folosit Airbnb în călătoriile noastre din Europa și Asia-din cele mai cunoscute locuri, până în orașe pe care nu le-am mai auzit pană acum. De asemenea, am folosit Airbnb pentru șederea noastră de 3 luni într-o casă cu 4 dormitoare, într-un mic oraș francez din partea de nord a Franței. 

Înainte de a face o rezervare în Airbnb 

Am întâlnit mulți călători, sceptici cu privire la utilizarea serviciului Airbnb. Unii au avut o experientă proastă (nu au primit răspuns la cererile de rezervare sau chiar nu au primit cazare, în ciudă faptului că au fost deja plătite). Deci, cum să evitați o experiență negativă pe Airbnb? Folosind o formulă de bază, alegem numai case cu multe recenzii bune și gazde care au un titlu Superhost. Am rezervat toate cazările noastre prin Airbnb și pană acum nu am avut nici o problemă sau o experientă rea cu privire la rezervare și cazare. 

Cine este Airbnb Superhost? 

Acest stătut aparține numai celor mai bune gazde Airbnb, care depăsesc ofertele de cazare de bază. De asemenea, gazdele Superhost oferă servicii suplimentare (de exemplu, în Kuala Lumpur, unde există o mulțime de oferte Airbnb, se oferă servicii suplimentare precum transferul la aeroport pentru o taxă suplimentară, care este insă mult mai ieftină decât utilizarea unui taxi sau a unui tren expres, excursii de una sau două zile etc.). Gazdele Superhost au o mulțime de informații suplimentare, recenzii excelente-sunt pur și simplu mai bune decât celelalte. 

Lucruri bune și rele despre Airbnb 

Așa cum am menționat mai sus, trebuie să plătiti sumă completă pentru cazare atunci când faceți rezervarea, ceea ce inseamnă că închirierea pe termen lung poate fi extrem de costisitoare (de exemplu: noi am plătit 1.700 EUR / lună pentru închirierea casei noastre în nordul Franței). Înainte de a face o rezervare, asigurați-vă că verificați termenii de anulare. Unele gazde oferă restituirea completă a rezervării, dacă anulați rezervarea cu 7 zile înainte de data rezervării, unele păstrează 50% din taxă. Practică este că nu veți putea evită să pierdeți câteva procente din taxa de rezervare, deoarece Airbnb ia ceva pentru serviciul de rezervare-aceste sume depind de lungimea sejurului și prețul cazării. 
  
Aproape toate gazdele oferă doar cazare, fără meșe. Pe de altă parte, majoritatea locurilor Airbnb sunt echipate cu bucătărie, unde vă puteți pregăti masă-am folosit o bucătărie foarte mult pentru a minimiza costurile de trăi în Franța, unde consumul de alimente este scump, în timp ce pe de altă parte, nu aveam nevoie de o bucătărie atunci când călătoriti în Asia, deoarece mâncarea este mai ieftină la restaurant sau la fast food. 
  
O caracteristică foarte bună a Airbnb este că gazdă primește plată după ce începeți să utilizați locuința. Înainte de această, banii sunt depozitați în condiții de sigurantă la Airbnb. Dacă întâmpinați probleme cu cazarea Airbnb (spațiul de cazare nu este potrivit cu descrierea, rezervarea este anulată fără avertizare prealabilă), puteți raportă acest lucru la Airbnb în 24 de ore de la check-în. Formularul de recuperare a banilor dați pe cazare este simplu și oferă instrucțiuni pas cu pas. 
  
Când vă terminați sejurul, nu uitați să evaluați cazarea. Lăsând un review, ajutați alți călători să obțină cea mai bună experientă Airbnb posibilă. 
  
Înregistrați-va acum pe Airbnb și primiți un voucher în valoare de 160 de lei pe care îl puteți folosi la prima rezervare.

Scrie Un Comentariu