Dab IT Computers

Dab IT Computers
0 stele din 0 voturi

Sute de produse IT: laptopuri, sisteme, monitoare si componente IT refurbished pentru toate gusturile si nevoile, Service IT, Buy-back, upgradari, recuperare date. Toate produsele comercializate de noi sunt testate si sunt vandute cu garantie la depozitul nostru din Dumbravita sau pe site-ul www.dab-it.ro

De ce să cumpăr de la Dab IT?
Noi incurajam la maxim tranzactiile refurbished de orice gen. Totusi, consideram ca aceasta practica trebuie sa se desfasoare intr-un mediu controlat:

1. Nu vindem doar un produs, vindem si garantia calitatii impreuna cu acesta.

2. Toate produsele noastre sunt testate inainte de comercializare.

3. Oferim garantie contractuala tuturor produselor pe care le comercializam, evident, impreuna cu toate actele contabile legale.

4. Suntem niste persoane deschise, asteptam intotdeauna sugestiile si criticile voastre si ne perfectionam pe baza acestora.

5. Suntem deja de 15 ani pe piata si vom ramane mult timp de acum inainte – puteti fi siguri ca ne veti gasi mereu in acelasi loc.

6. Avem o gama larga de produse, insa puteti oricand sa ne cereti un produs anume, care nu este pe site, printr-un simplu contact, iar noi vom face tot posibilul sa il obtinem pentru voi.

De ce să cumpăr un produs refurbished?
Primul si cel mai important motiv, din punctul nostru de vedere, este pretul. Un produs refurbished achizitionat de la noi poate costa cu minim 50% mai putin decat ar costa acelasi produs la prima mana, in orice magazin din tara. Politica noastra este de a reduce pe cat posibil preturile de vanzare, in favoarea voastra, a clientilor nostri.

Credeti ca, din punct de vedere al calitatii, durabilitatii si fiabilitatii, produsele refurbished sunt inferioare celor noi? In aceasta privinta, va vom da un exemplu personal. Majoritatea tehnicii de calcul si a echipamentelor de la noi din birouri si din depozit, pe care le utilizam zilnic, au aceeasi sursa de provenienta ca si produsele pe care le vindem pe site. Evident, orice produs poate, la un moment dat, sa esueze – insa faptul ca acesta este un produs refurbished, nu ii mareste sansele de a esua mai frecvent decat un produs nou. Noi credem cu adevarat ca produsele pe care le comercializam sunt produse puternice, majoritatea extrem de apreciate si bine cotate de catre specialistii din exterior.

Viziteaza Magazinul

Social Links Magazin

Magazine Recomandate

Elefant

Black Friday incepe joi 16 noiembrie dupamiaza....

F64

Reduceri masive la echipamente si accesorii foto/video ...

Zoot

Primul val de Black Friday incepe pe 17 noiembrie la ZOOT....

CitGrup

CitGrup ofera reduceri intre 20% - 80% la toate produsele....

CEL.ro

Cel mai CEL black friday. reduceri de pana la 70%...

MyCloset

Reduceri la toate produsele. MyCloset este primul outlet on-...

BebeBliss

Bebebliss este un magazin dedicat in principal mamicilor, ...

Orange

Reduceri la telefoane, modemuri, tablete si alte gadget-uri ...

Ama Fashion

Pe 21 noiembrie 2014 Ama Fashion te va surprinde cu Super ...

Sensodays

Toate categoriile de pe SensoDays vor beneficia de discount-...

Flanco

Reduceri de pana la 80% la electronice si electrocasnice in ...

Libris

90% dintre produsele de pe Libris.ro vor intra in campania ...