Mentor Marketing&Distribution SRL

Mentor Marketing&Distribution SRL
0 stele din 0 voturi

Activitatea noastra se rezuma la comercializarea produselor ce fac obiectul urmatoarele categorii de produse: display laptop, display tableta, touchscreeen laptop, touchscreeen tableta, tastatura laptop, cablu video lvds laptop, mufa jack laptop, mufa incarcator laptop, cooler laptop, balamale laptop, baterie laptop, baterie tableta, incarcatoar laptop, incarcatoar tableta, invertor laptop, etc.
De ce sa cumparati de la noi? Pentru ca avem cel mai echilibrat raport calitate-pret. Pentru ca avem peste 30.000 de repere pe stoc. Pentru ca avem cea mai variata gama de produse. Pentru ca toate produsele comercializate sunt noi si au garantie 12 luni.
Produsele distribuite de Mentor Marketing&Distribution SRL le regasiti online pe site-ul nostru www.mentor-market.ro dar si pe majoritatea siteurilor de comert online, le regasiti la majoritatea service-urilor si magazinelor IT din orice oras din Romania. Toate produsele si componentele de laptop, tableta si smartphone sunt importate de noi si au codul MMD.

Viziteaza Magazinul

Social Links Magazin

Perioada Reduceri

  • 21, 22 si 23 Noiembrie
Vezi Toate

Flyere/Afise/Reclame

Magazine Recomandate

Originals

Reduceri de pana la 90% la sute de produse de la cele mai ...

Perfect Tour

Perfect Tour - rezerva bilete de avion, oferte de vacanta, ...

Mentor Marketing&Distribution SRL

20% Reducere la 30000 de produse...

QuickMobile

Reduceri la smartphone-uri, tablete, smartwatch-uri, ...