Politica De Confidentialitate

Pentru utilizarea acestui site este necesar sa cititi si sa acceptati aceste reguli in totalitate. Vizitarea in continuare a acestui site asuma ca sunteti de acord cu aceste reguli.

Prin acordul dumneavoastra exprimat prin accesarea si utilizarea BlackFriday.ro, datele dumneavoastra cu caracter personal si orice alte informatii furnizate de dumneavoastra pot fi prelucrate si utilizate de catre BlackFriday.ro.

BlackFriday.ro poate detine informatii despre dumneavoastra, pe care ni le-ati oferit (de exemplu printr-o cerere sau printr-un formular de inregistrare etc.). Aceste informatii pot include, printre altele, numele dumneavoastra, adresa, numere de telefon, informatii despre modul in care folositi serviciile noastre.

BlackFriday.ro poate utliza aceasta informatie in urmatoarele scopuri:

- procesarea comenzilor sau cererilor dumneavoastra
- oferirea de servicii catre dumneavoastra
- facturarea serviciilor comandate
- solutionarea cererilor, intrebarilor sau a reclamatiilor initiate de catre dumneavoastra
- realizarea studiilor de piata si de produs precum si marketingul produselor si al serviciilor BlackFriday.ro
- contactarea dumneavoastra (inclusiv prin posta, email sau telefon) in legatura cu oferte de produse si servicii ale BlackFriday.ro
- inregistrarea informatiilor despre dumneavoastra in vederea alocarii sau oferirii de recompense, reduceri si a altor beneficii, precum si pentru satisfacerea altor cereri sau cerinte pe care le aveti in legatura cu programele de recompensare a clientilor si alte programe similare.