Oferte Orange 2021! Ce promoții se caută acum!

Dacă ești în căutarea unui nou telefon la liber sau cu abonament, a unei tablete super performante sau al unui televizor sau laptop nou cu funcții wow, la Orange garantat vei găsi ceea ce ai nevoie la super oferte. Descoperă Ofertele Orange personalizate pe noile tale, pe ceea ce îți dorești și optează pentru cea mai bună variantă, cea care te avantajează din toate punctele de vedere. Află mai multe despre ofertele Orange

Oferte Orange 2021

Orange este una dintre variantele ideale la care poți apela dacă îți dorești servicii de telefonie mobilă, de internet sau cablu, dar și soluții personalizate pentru a-ți achiziționa un nou telefon sau gadget la super oferte. De se să alegi Orange pentru nevoile tale?

Beneficiezi de servicii personalizate: Orange Love, Orange Young, Orange Money, Orange Home

În funcție de vârstă, de obiectiv, dar și de momentul tău amoros din viață, Orange îți propune o serie de servicii axate pe nevoile tale. De exemplu, Orange Love îți oferă servicii de internet și TV prin fibră optică, dar și net mobil intr-un singur pachet, la un super preț. Poți afla mai multe pe orange.ro

Oferte speciale personalizate

La Orange, poți beneficia de oferte speciale fie că achiziționezi un telefon cu abonament, fie că optezi pentru prelungirea abonamentului actual. Poți primi un telefon la un super preț, o oportunitate ideală de a-ți schimba telefonul la o super ofertă.

Opțiuni PrePay axate pe dorințele tale

Fie că îți dorești minute nelimitate sau internet 4G+, la Orange poți găsi opțiunea PrePay care să te avantajeze. Ai cele mai mici tarife pentru comunicarea din credit, național și în roaming, avantajele unui program de loialitate, chiar și cu o cartelă PrePay, dar și posibilitatea de a-ți personaliza oferta așa cum îți dorești. Tare, nu?

Ofertă completă de telefoane la super oferte tot anul

Poți opta să-ți schimbi telefonul la un super preț în cadrul unor oferte care apar pe toată perioada anului. La Orange, nu este nevoie de un motiv de a sărbători cu super oferte, fiecare zi este un motiv de sărbătoare.

Servicii clienți oricând ai întrebări sau ai nevoie de ajutor

Dacă ai nevoie de ajutor sau un răspuns la o întrebare, poți suna la Servicii Clienți și să primești răspunsuri autorizate și soluții la problemele tale.

Alegi modalitatea prin care vrei să fii contact

Orange îți respectă timpul, dar și viața privată, de aceea ai posibilitatea să contactezi echipa orange direct din contul tău sau nu, chiar și fără să fii clientul Orange. Totul extrem de simplu, silențios și concret.

Cel mai rapid internet prin fibră, TV prin cablu și servicii de voce 

Dacă îți dorești să optezi pentru servicii de internet și televiziune prin fibră optică din zona ta, cu Orange Love ai cel mai rapid internet prin fibră, TV prin cablu și servicii de voce și internet mobil într-un singur pachet, pe o singură factură.

Poți verifica simplu și rapid acoperirea serviciilor de internet și televiziune prin fibră optică din zona ta: trebuie doar să introduci datele dale și să vezi dacă serviciile prin fibră optică de la Orange sunt disponibile.

Extra beneficii:

Pe lângă toate acestea, ai și de extra beneficii, cum ar fi:

  • Beneficii suplimentare pentru fiecare serviciu pentru care optezi
  • Asigurare la telefon
  • Transport gratuit

La Orange, e simplu să ai telefonul mult visat, abonamentul axat pe nevoile tale, dar și cel mai rapid internet prin fibră optică din țară! Descoperă ofertele Orange în fiecare zi și fii la curent cu ofertele care îți sunt dedicate!