Oferte Salamander 2020! Ce promo╚Ťii se caut─â acum!

Dac─â ├«╚Ťi dore╚Öti s─â-╚Ťi cumperi ├«nc─âl╚Ť─âmintea la care visezi dintr-un singur loc, f─âr─â s─â pierzi timp ╚Öi energie, la Salamander dorin╚Ťele devin realitate. Po╚Ťi cump─âra pantofii prefera╚Ťi din peste 50 000 de modele de pantofi, de la peste 450 de m─ârci, indiferent de stil sau de momentul dedicat: de sear─â, de nunt─â, de plaj─â, urban, elegante. Descoper─â ofertele Salamander ╚Öi alege-le pe cele care ╚Ťi se potrivesc!

Oferte Salamander 2020

Visul unui magazin ├«n care s─â g─âse╚Öti ├«nc─âl╚Ť─âmintea care s─â ╚Ťi se potriveasc─â, s─â fie parc─â f─âcut─â pentru nevoile ╚Öi dorin╚Ťele tale este acum realitate. La Salamander, g─âse╚Öti ├«nc─âl╚Ť─âmintea preferat─â pentru fiecare moment din via╚Ťa ta, at├ót pentru b─ârba╚Ťi, c├ót ╚Öi pentru femei, pentru ca timpul s─â fie investit cu cap ╚Öi nu prin magazine, aglomera╚Ťie, risipindu-╚Ťi toat─â energia. De ce s─â alegi Salamander pentru tine ╚Öi partenerul t─âu?

Peste 50 000 de modele de pantofi, de la peste 450 de m─ârci

Po╚Ťi alege dintr-o diversitate de modele doar pe cele care ╚Ťi se potrivesc. Din peste 50 000 de modele cu siguran╚Ť─â vei g─âsi perechile care s─â te cucereasc─â de la prima vedere ╚Öi de la prima purtare. De asemenea, peste 450 de m─ârci celebre pentru calitate reprezint─â o varietate de branduri de unde cu siguran╚Ť─â ├«╚Ťi vei g─âsi brandul preferat.

Noile colec╚Ťii la cele mai bune pre╚Ťuri

Noile colec╚Ťii de pantofi, dar ╚Öi tendin╚Ťele ├«n mod─â pot fi aflate pe salamandershop.ro, de unde ├«╚Ťi po╚Ťi alege ├«nc─âl╚Ť─âmintea preferat─â pentru via╚Ťa de zi cu zi, dar ╚Öi pentru evenimentele importante din via╚Ťa ta.

Pantofi potrivi╚Ťi pentru via╚Ťa de zi cu zi, dar ╚Öi pentru momentele importante din via╚Ťa ta

O pereche de pantofi potrivi╚Ťi vor contribui semnificativ la starea ta de bine, indiferent dac─â ai o zi grea, cu stat mult ├«n picioare, sau dac─â ai unul dintre cele mai importante evenimente din via╚Ťa ta. La Salamander g─âse╚Öti sandale, pantofi, mocasini sau balerini de la branduri interna╚Ťionale la pre╚Ťuri accesibile, de sear─â, de nunt─â, de plaj─â, urban, elegante.

Accesorii care s─â te scoat─â ├«n eviden╚Ť─â

Pentru c─â o pereche de pantofi wow are nevoie de accesoriile adecvate, pe Salamander ai accesorii care mai de care mai atr─âg─âtoare la cele mai bune pre╚Ťuri. Descoper─â po╚Öeta care se potrive╚Öte stilului t─âu ╚Öi poart-o cu ├«ncredere.

Extra beneficii: perioad─â de retur 30 de zile, transport gratuit, livrare rapid─â, plata card sau ramburs

Pentru ca ├«nc─âl╚Ť─âminea s─â fie cea care ╚Ťi se potrive╚Öte, la Salamander ai perioad─â de retur 30 de zile, ├«n care po╚Ťi s─â ├«napoiezi pantofii comanda╚Ťi sau s─â-i schimbi, dac─â i-ai d─âruit cuiva drag o pereche de pantofi superbi, ├«ns─â m─ârimea nu a fost cea potrivit─â.

De asemenea, ai transport gratuit dacă produsul tău depășește o anumită sumă, livrare rapidă prin curier, plată prin card sau ramburs, după pofta inimii.

E simplu s─â ai pantofii de vis cu care s─â ai siguran╚Ť─â pe picioarele tale. Profit─â de promo╚Ťiile valabile exclusiv online ╚Öi ai grij─â de picioarele tale.