Back to School la Decathlon 2024

Clic si Vezi Promoția!

Noul an școlar începe cu super oferte pe Decathlon.ro, unul dintre cele mai căutate magazine dedicate sportului și pasiunii pentru hainele sportive și locul unde găsești articole pentru 50 de sporturi sub același acoperiș la prețuri accesibile, atât pentru cei mici, cât și pentru cei mari.

De ce Decathlon?

Dincolo de a fi un brand care propune mărci inovatoare destinate tuturor pasionaților de sport, Decathlon reprezintă o viziune, aceea de a face sportul accesibil, iar campaniile pe care le organizează nu fac decât să demonstreze această viziune.

Campania „Back to School la Decathlon” te echipează pentru școală și pentru ora de sport

Una dintre aceste campanii este și „Back to School la Decathlon”, în cadrul căreia părinții împreună cu copiii sunt invitați pe site-ul decathlon.ro, dar și în magazinele Decathlon din toată țara pentru a-i echipa pe cei mici din cap până-n picioare cu haine și încălțăminte de calitate, comode, de la cele mai tari branduri internaționale, la cele mai bune prețuri de pe piață.

Ce poți cumpăra în cadrul campaniei „Back to School la Decathlon”?

În cadrul campaniei „Back to School la Decathlon” poți găsi o selecție de produse pentru orele de sport la școală: rucsacuri, treninguri, echipament sportiv și încălțăminte sport, dar și pentru ținute comode, de calitate, de la cele mai renumite branduri internaționale, dar și de la mărcile proprii Decathlon.

Îți poți echipa puii de om din cap până-n picioare cu mai puțini bani și cu mai multă economie de timp și de energie. Cu siguranță vei găsi aici de toate la prețuri care te vor încânta, încât nu va mai fi nevoie să pierzi timpul prin magazine, aglomerație și trafic.

Susține pasiunea copilului tău pentru sport

Pentru cei pasionați de sport, indiferent care ar fi acesta, echipamentul sportiv de calitate este un lucru esențial. Pentru a achiziționa articole de calitate, care să asigure siguranță și confort, este esențial să alegi cu cap, mai ales că cei mici sunt în perioada de creștere, iar hăinuțele trebuie schimbate mai des.

Susține-ți puii de om în practicarea sportului preferat și cumpără-le tot ceea ce este necesar pentru siguranța și confortul lor. Profită de campania „Back to School la Decathlon” pentru a achiziționa echipamente sportive de calitate la cele mai mici prețuri de pe piață.

Înapoi la școală, înapoi la orele de sport echipați ca la carte!

Promotii Decathlon 2024