Back to School la Hervis 2024

Clic si Vezi Promoția!

Noul an școlar începe cu super oferte la Hervis.ro, acesta este motto-ul noii campanii ale celor de la Hervis.ro, unul dintre cele mai căutate magazine dedicate sportului și pasiunii pentru hainele sportive. Părinții împreună cu copiii sunt invitați să viziteze site-ul Hervis.ro, pentru a-i echipa pe cei mici din cap până-n picioare cu haine și încălțăminte de calitate, comode, de la cele mai tari branduri internaționale, la cele mai bune prețuri de pe piață.

Cei de la Hervis ne-au demonstrat deja de-a lungul timpului că știu cum să ajungă la inima clienților și să le ofere tot ceea ce au nevoie, dar mai ales, când au nevoie. Un astfel de moment este și începerea școii, când părinții sunt nevoiți să umble prin magazine, pierzând timp și energie, pentru a cumpăra copiilor toate cele necesare pentru școală.

Campania „Back to School la Hervis” te pregătește de școală din cap până-n picioare

Campania„Back to School la Hervis” propune părinților să economisească timp și energie și să viziteze magazinul online Hervis.ro, unde pot cumpăra tot ceea ce este nevoie pentru copiii lor la super prețuri. Dacă nu au posibilitatea de a plăti integral suma (știm cât de costisitoare este pregătirea pentru școală) părinților li se oferă posibilitatea de a plăti în rate, un lucru extrem de binevenit.

Cum afli când începe campania „Back to School la Hervis”?

Începerea campaniei „Back to School la Hervis” cu siguranță va fi anunțată pe blackfriday.ro, așa cum deja te-am obișnuit. Vom fi cu ochii în patru pentru a-ți transmite din timp cele mai „calde” vești despre campaniile organizate de Hervis.ro și cele mai tari ponturi despre produsele reduse.

De ce să alegi Hervis?

Pentru că au campanii atrăgătoare, educative, care vin în ajutorul clienților atunci când au mai mare nevoie și pentru că la ei găsești o mulțime de super oferte la produsele de la mărci de top, cele mai căutate și dorite în lumea toată.

Pregătește-ți copiii pentru școală cumparand de pe Hervis.ro, câștigă timp și bani și investește cu cap în comoditatea și siguranța copiilor tăi!

Promotii Hervis 2024