Black Friday PRO la F64 2024

Clic si Vezi Promoția!

Black Friday este cea mai așteptată perioadă a anului, fiind sărbătoarea reducerilor și momentul ideal în care putem achiziționa tot ceea ce ne dorim la cele mai mici prețuri. Black Friday este mult așteptat și de pasionații de fotografie, care profită de mega reducerile de pe piață pentru a investi cu cap în pasiunea lor și pentru a-și cumpăra echipamentul necesar pentru practicarea pasiunii, respectiv a muncii lor.

F64 te invită să sărbătorești Black Friday cu cele mai mari reduceri și cu o mulțime de surprize care mai de care mai atrăgătoare.

Ce poți cumpăra în cadrul campaniei „Black Friday PRO la F64”?

Categoriile de echipamente incluse în campania specială de Black Friday de anul acesta sunt bineînțeles variate, de la aparate foto mirrorless și DSLR de top, la obiective compatibile pentru acestea, echipamente de iluminat pentru studiouri foto și o mulțime de accesorii care fac viața fotografilor mult mai ușoară, dar și o mulțime de accesorii cu care îți poți completa trusa de profesionist.

Cum afli când începe campania „Black Friday PRO la F64”?

Cu siguranță începerea campaniei „Black Friday PRO la F64” va fi anunțată pe blackfriday.ro, așa cum deja te-am obișnuit. Fii cu ochii pe noi, te vom anunța imediat ce vom afla detalii despre perioada de desfășurare, dar și despre produsele cu cele mai mari reduceri.

De ce F64?

Pentru că cei de la F64.ro pun la dispoziția clienților o gamă diversificată de produse profesionale la cele mai bune prețuri de pe piață, de la cele mai bune branduri din domeniu, iar site-ul lor îți oferă toate informațiile de care ai nevoie:

  • blog: unde afli sfaturi despre aparatură, despre cum să alegi echipamentul potrivit pentru dorințele tale, dar și despre configurările produselor, astfel încât aparatură să fie folosită la capacitatea sa maximă;
  • oferte: toate produsele cu reduceri;
  • noutăți: produsele noi apărute în stoc, pentru a economisi timp;
  • consignație: îți poți vinde propria aparatură la cele mai bune prețuri de pe piață;
  • închirieri: poți închiria ceea ce ai nevoie, perioada pentru care ai nevoie, la cele mai bune prețuri;
  • cursuri: poți învăța de la cei mai buni tainele fotografiei.

Te invităm să te convingi cât de util este!

Echipează-te ca un adevărat profesionist de Black Friday PRO de pe F64.ro! Lipici să ai la cele mai tari reduceri!

Promotii F64 2024