Cumperi 2 și pleci cu 3 la Hervis 2024

Clic si Vezi Promoția!

Pentru că niciodată nu avem prea multă încălțăminte, cei de la Hervis.ro s-au gândit la o campanie tare faină și pe placul iubitorilor de sport, în cadrul căreia primești o pereche de încălțăminte gratis dacă vei cumpăra două.

Hervis.ro este unul dintre cele mai căutate magazine dedicate sportului, iar motto-ul după care se ghidează, și anume, „Hervis Get Movin’, sugerează dedicația Hervis pentru un stil de viață mai bun prin mișcare. Campania „Cumperi 2 și pleci cu 3 la Hervis” încurajează această inițiativă, promovând încălțămintea de calitate, utilă pentru practicarea sportului, dar și pentru o comoditate a mersului în general.

„Cumperi 2 și pleci cu 3 la Hervis”, o campanie care promovează articolele de încălțăminte de calitate

Campania „Cumperi 2 și pleci cu 3 la Hervis” demonstrează că cei de lao Hervis.ro știu cum să-și țină clienții aproape, oferindu-le șansa de a-și cumpăra 3 articole de încălțăminte în loc de 2, deoarece știm cât este de greu să luăm decizia potrivită când avem atât de multe produse de unde să alegem. Astfel, Hervis.ro promovează prin intermediul produselor lor importanța sportului, dar și pasiunea pentru sport, care are nevoie de echipamente de calitate.

Cum funcționează campania „Cumperi 2 și pleci cu 3 la Hervis”?

Campania „Cumperi 2 și pleci cu 3 la Hervis” se desfășoară doar în magazine, în limita stocului disponibil și pe o perioadă limitată de timp, de aceea este esențial să fii pe fază și să prinzi cele mai faine articole de încălțăminte potrivite pentru tine.
Dacă optezi să cumperi 2 articole de încălțăminte, cei de la Hervis îți oferă gratis încă una. Așadar, dă o fugă până la cel mai apropiat magazin Hervis din orașul tău și alintă-te cu 3 pereche de adidași, teniși sau orice altceva visezi să-ți cumperi.

Ce branduri participă la campania „Cumperi 2 și pleci cu 3 la Hervis”?

Toate produsele de încălțăminte din magazine vor participa la această campanie, de la toate brandurile internaționale de top, printre care amintim Adidas, Nike, Converse, Puma, Salomon, Skechers, Columnia, toate potrivite activităților zilnice recreative și tuturor sporturilor posibile: ciclism, tenis, badminton, fitness etc. Ai de toate și pentru toți, la cea mai bună calitate, siguranță și confort. 

Cu o veste atât de bună, nu-ți rămâne decât să fugi la cel mai aproape magazin Hervis din orașul tău și să-ți faci cea mai mare bucurie: să-ți cumperi articolele de încălțăminte mult visate, nu una, nu două, ci trei! Lipici să ai la cea mai frumoasă încălțăminte, exact pe placul tău!

Promotii Hervis 2024