Fast Sale la Vivre 2024

Clic si Vezi Promoția!

Vivre.ro, cel mai mare mare retailer Home & Deco din România, ne-a obișnuit deja cu campanii care mai de care mai atrăgătoare și cu o serie de produse geniale pentru un decor de vis al casei pentru toate gusturile și dorințele.

O astfel de campanie este și „Fast Sale la Vivre”, o campanie cu o perioadă limitată de desfășurare, care ne oferă ocazia să achiziționăm produsele preferatele la cele mai mici prețuri, dar și cu opțiunea de livrare rapidă, pentru a intra mai rapid în posesia produselor comandate.

„Fast Sale la Vivre”, o campanie dedicată nerăbdătorilor ce iubesc decorațiunile

Toate articolele din campania „Fast Sale la Vivre” vor avea livrare rapidă, astfel încât cei nerăbdători să-și primească produsele să nu fie nevoiți să aștepte zile întregi până când coletul va ajunge la ușa lor.

De asemenea, campania este perfectă pentru cei care vor să cumpere un cadou rapid cuiva drag, iar acesta trebuie să ajungă cât mai repede. Poți achiziționa un cadou special, rafinat, elegant, în funcție de pasiuni și personalitate. De exemplu, o persoană care iubește să gătească ar fi mai mult decât încântată dacă ar primi accesorii pentru gătit, mai ales că vorbim de produse care se remarcă prin calitate.

Reduceri de până la 60% la o selecție generoasă de produse

În cadrul campaniei „Fast Sale la Vivre” poți cumpăra produsele preferate dintre categoriile de produse:

  • Mobilier și accesorii
  • Textile pentru acasă
  • Corpuri de iluminat
  • Accesorii pentru gătit
  • Servirea mesei
  • Covoare
  • Decorațiuni
  • Lifestyle
  • Universul copiilor

Cum afli când începe campania „Fast Sale la Vivre”?

Perioada de desfășurare a campaniei va fi anunțată pe blackfriday.ro, pentru că noi te vom ține la curent atât cu toate produsele aflate la promoție, cât și cu zilele în care poți achiziționa produsele preferate la reduceri de până la 60%.

Pentru a fi la curent cu toate noutățile despre campaniile Vivre, te sfătuim să intri din când în când pe blackfriday.ro, noi îți promitem că vom fi cu ochii în patru, pentru a-ți transmite din timp surprizele pe care le pregătesc cei de pe Vivre.ro pentru noi toți.

Profită și tu de campania „Fast Sale la Vivre” pentru a-ți cumpăra produsele la care visezi și transformă-ți locuința într-una desprinsă de pe coperțile unei reviste! Fă-le o bucurie și celor dragi și cumpără-le cele mai frumoase cadouri, doar de pe Vivre.ro.

Promotii Vivre 2024