Happy Days la Libris 2024

Clic si Vezi Promoția!

Libris.ro este librăria online unde simți că te pierzi și că nu ai mai vrea să te întorci. Echipa Libris aduce la tine acasă sursele necesare pentru o stare de spirit de vis și orizonturile deschise pe care doar lectura și muzica le pot oferi. Libris reprezintă totodată locul ideal în care găsești o diversitate de cărți pentru copii, beletristică, albume, dar și jocuri pentru o dezvoltare armonioasă.

Iar cum cei de la Libris.ro parcă intuiesc ceea ce ne dorim, lansarea campaniei „Happy Days la Libris” ne provoacă să investim mai puțin pentru și mai multă bucurie adevărată, oferită doar de cărți.

Cum se desfășoară campania „Happy Days la Libris”?

Campania se desfășoară online, pe o perioadă limitată de timp, perioadă în care suntem invitați să ne alegem produsele preferate dintr-o selecție generoasă de produse, menite să-i facă fericiți atât pe cei mici, cât și pe cei mari. Stocul este limitat, de aceea este esențial să te grăbești, pentru a prinde cărțile și jocurile preferate cât încă acestea sunt disponibile.

Ce poți cumpăra în cadrul campaniei „Happy Days la Libris”?

În cadrul campaniei „Happy Days la Libris” ai posibilitatea să alegi dintr-o gamă largă de produse din toate categoriile de pe site. Astfel, poți alege din peste 9 000 cărți pentru copii, 32 000 de cărți în limba engleză și 1 400 jocuri pentru o dezvoltare armonioasă a copilului, dar și o modalitate plăcută a părinților de a petrece timp de calitate împreună cu cei mici.

Reduceri de până la 60% pentru mii de produse și transport gratuit

Majoritatea produselor participante la campania „Happy Days la Libris” vor putea fi cumpărate cu o reducere de 60% iar în plus vor beneficia de transport gratuit (pentru o sumă modică, în care și cel mai mic produs ca valoare de preț se va încadra). Așadar, nu-ți rămâne decât să intri să descoperi ofertele speciale valabile + produsele preferate și să-ți faci o zi cât mai Happy!

De ce să alegi Libris.ro?

Pentru că Libris.ro încurajează cititul, cultura, dar și pentru că susține educația de calitate, prin intermediul unor campanii atrăgătoare, în cadrul cărora poți achiziționa cărți utile pentru o dezvoltare armonioasă a celor mici, a unei culturi bogate și a unor modalități fructuoase de petrecere a timpului liber.

Profită de„Happy Days la Libris” pentru a-ți face zilele și mai happy cu cele mai happy reduceri la cărțile preferate!

Promotii Libris 2024