Happy Days la Notino 2019

Clic si Vezi Promo╚Ťia!

Atunci c├ónd ├«╚Ťi dore╚Öti un parfum la cel mai bun pre╚Ť de pe pia╚Ť─â, magazinul online Notino este garantat locul unde trebuie s─â intri ╚Öi s─â-l achizi╚Ťionezi la cel mai bun pre╚Ť de pe pia╚Ť─â. Notino pune la dispozi╚Ťia ta o selec╚Ťie de cosmetice ╚Öi parfumuri de lux la pre╚Ťuri mici.

Notino este cel mai mare retailer online de parfumuri ╚Öi cosmetice din Europa, iar campaniile pe care le preg─âtesc cei de la Notino pentru fanii lor nu fac dec├ót s─â ne dovedeasc─â c─â nu degeaba de╚Ťin acest titlu.

ÔÇ×Happy Days la NotinoÔÇŁ, o campanie pe placul iubitorilor de parfumuri ╚Öi cosmetice

Chiar dac─â nu e s─ârb─âtoare, chiar dac─â nu e ziua ta de na╚Ötere ╚Öi nu ai nicio aniversare, Notino s-a g├óndit c─â zilele sunt mai pline de culoare atunci c├ónd prime╚Öti f─âr─â niciun motiv o mare bucurie: posibilitatea de a-╚Ťi cump─âra un produs preferat ╚Öi de a primi de fapt dou─â. ╚Üi-am st├órnit deja curiozitatea?

Cum func╚Ťioneaz─â campania ÔÇ×Happy Days la NotinoÔÇŁ?

Totul este extrem de simplu. Dac─â optezi s─â achizi╚Ťionezi pe perioada desf─â╚Öur─ârii campaniei cump─âturi de minimum o anumit─â sum─â, vei primi cadou din partea echipei un cadou pe care ╚Ťi-l po╚Ťi alege chiar tu dintre cele puse la dispozi╚Ťia ta. Astfel, dac─â ├«╚Ťi cumperi un parfum, po╚Ťi opta s─â prime╚Öti gratuit orice produs cosmetic care te va face s─â z├ómbe╚Öti, indiferent de categoria ├«n care se g─âse╚Öte: cadouri parfumate, produse pentru ├«ngrijirea tenului, produse de make-up sau produse pentru ├«ngrijirea p─ârului.

Aten╚Ťie!┬áPromo╚Ťia este valabil─â ├«n limita stocului disponibil, de aceea este recomandat s─â te gr─âbe╚Öti, dac─â ├«╚Ťi dore╚Öti s─â te bucuri de unul dintre cadourile pe care ╚Ťi le dore╚Öti.

Sunt produsele de pe Notino într-adevăr reduse?

R─âspunsul ╚Ťi-l po╚Ťi oferi chiar tu, analiz├ónd ├«nainte produsele preferate ╚Öi compar├ónd pre╚Ťul ini╚Ťal cu cel redus dup─â anun╚Ťarea campaniei. ╚śtim c─â principala ta grij─â este dac─â produsele sunt originale, ├«ns─â nu trebuie s─â-╚Öi faci griji, deoarece fiecare produs este ├«nso╚Ťit de certificat de garan╚Ťie, dovada calit─â╚Ťii produselor achizi╚Ťionate.

Extra beneficii

Notino își cunoaște consumatorii, iar cea mai bună dovadă este reprezentată de extra benefiile oferite:

  • Peste 55.000 de produse ├«n stoc
  • Livrare gratuit─â la cump─âr─âturi peste o anumit─â sum─â
  • Posibilitatea de ├«mpachetare a cadoului: gata preg─âtit pentru a fi oferit
  • Confort personal: nu pierzi timp sau energie c─âut├ónd prin magazine cadouri pentru cei dragi

Cu Notino, este simplu s─â z├ómbe╚Öti! Profit─â de campaniile Notino ╚Öi parfumeaz─â-╚Ťi zilele!

Promotii Notino 2019