Happy Days la Notino 2024

Clic si Vezi Promoția!

Atunci când îți dorești un parfum la cel mai bun preț de pe piață, magazinul online Notino este garantat locul unde trebuie să intri și să-l achiziționezi la cel mai bun preț de pe piață. Notino pune la dispoziția ta o selecție de cosmetice și parfumuri de lux la prețuri mici.

Notino este cel mai mare retailer online de parfumuri și cosmetice din Europa, iar campaniile pe care le pregătesc cei de la Notino pentru fanii lor nu fac decât să ne dovedească că nu degeaba dețin acest titlu.

„Happy Days la Notino”, o campanie pe placul iubitorilor de parfumuri și cosmetice

Chiar dacă nu e sărbătoare, chiar dacă nu e ziua ta de naștere și nu ai nicio aniversare, Notino s-a gândit că zilele sunt mai pline de culoare atunci când primești fără niciun motiv o mare bucurie: posibilitatea de a-ți cumpăra un produs preferat și de a primi de fapt două. Ți-am stârnit deja curiozitatea?

Cum funcționează campania „Happy Days la Notino”?

Totul este extrem de simplu. Dacă optezi să achiziționezi pe perioada desfășurării campaniei cumpături de minimum o anumită sumă, vei primi cadou din partea echipei un cadou pe care ți-l poți alege chiar tu dintre cele puse la dispoziția ta. Astfel, dacă îți cumperi un parfum, poți opta să primești gratuit orice produs cosmetic care te va face să zâmbești, indiferent de categoria în care se găsește: cadouri parfumate, produse pentru îngrijirea tenului, produse de make-up sau produse pentru îngrijirea părului.

Atenție! Promoția este valabilă în limita stocului disponibil, de aceea este recomandat să te grăbești, dacă îți dorești să te bucuri de unul dintre cadourile pe care ți le dorești.

Sunt produsele de pe Notino într-adevăr reduse?

Răspunsul ți-l poți oferi chiar tu, analizând înainte produsele preferate și comparând prețul inițal cu cel redus după anunțarea campaniei. Știm că principala ta grijă este dacă produsele sunt originale, însă nu trebuie să-și faci griji, deoarece fiecare produs este însoțit de certificat de garanție, dovada calității produselor achiziționate.

Extra beneficii

Notino își cunoaște consumatorii, iar cea mai bună dovadă este reprezentată de extra benefiile oferite:

  • Peste 55.000 de produse în stoc
  • Livrare gratuită la cumpărături peste o anumită sumă
  • Posibilitatea de împachetare a cadoului: gata pregătit pentru a fi oferit
  • Confort personal: nu pierzi timp sau energie căutând prin magazine cadouri pentru cei dragi

Cu Notino, este simplu să zâmbești! Profită de campaniile Notino și parfumează-ți zilele!

Promotii Notino 2024