Oferte pentru Școală la Noriel 2024

Clic si Vezi Promoția!

Începerea școlii, dar și a grădiniței, este un moment important atât pentru părinți cât și pentru copii, iar cei de la Norie.ro l-au intuit perfect acest lucru, venind în întâmpinarea acestora cu o campanie destinată începerii noului an școlar, și anume „Oferte pentru Școală la Noriel”.

Aceasta se desfășoară pe o perioadă limitată de timp și pune la dispoziția piticilor și părinților o selecție generoasă și atrăgătoare de produse pentru copii, la cele mai bune prețuri de pe piață.

Oferte pentru Școală la Noriel, campanie dedicată piticilor

Sub motto-ul „Și joaca se învață, Învață prin joacă”, cei de la Noriel.ro îi invită pe părinți să-și ia piticii de mână și să „navigheze” online printre rechizite și produse utile pentru școală și grădiniță, pentru a  achiziționa ceea ce le face cel mai mult cu ochii.

De asemenea, și jocurile se află în oferta campaniei, deoarece joaca reprezintă și ea o modalitate de învățare, dar și un mod unic de petrecere a timpului alături de cei mici, construind împreună cele mai frumoase amintiri. Un lucru total adevărat și o inițiativă drăguță a celor de la Noriel de a încuraja învățatul prin joacă, dovedită a fi cea mai utilă metodă de învățare, mai ales la vârstele mici.

Ce produse poți cumpăra în cadrul campaniei „Oferte pentru Școală la Noriel”?

Tot ceea ce au nevoie piticii pentru începerea școlii și a grădiniței găsești pe noriel.ro: ghiozdane și genți, rechizițe, jocuri și jucării, toate dintr-o diversitate de modele, potrivite atât pentru prințese, cât și pentru prințișori. Va fi extrem de greu de ales, deoarece toate sunt super drăgălașe!

De ce să alegi Noriel?

Noriel este un magazin online dedicat celor mici care emană căldură, care știe cum să ajungă la inima copiilor, dar și a celor mari, oferindu-le o serie de beneficii.

Cel mai mare dintre acestea este reprezentat de frumoasele și utilele campanii pe care le organizează exact așa cum trebuie, dar mai ales, atunci când trebuie, așa cum este și campania „Oferte pentru Școală la Noriel”, ce vine în susținerea părinților scutindu-i de timp pierdut prin magazine, de energie, dar și de bani. Totul pentru cei mici poate fi comandat printr-un simplu click, simplu, sigur și rapid.

În plus, beneficiezi de retur gratuit în 30 de zile, dar și de transport gratuit dacă produsele tale depășesc o anumită sumă (modică).

Noriel.ro este Paradisul Copiilor, un loc unde poți găsi de toate pentru pitici, simplu, sigur și rapid! Spor la cumpărături și succes în noul an școlar!

Promotii Noriel 2024