Summer Sale la Hervis 2024

Clic si Vezi Promoția!

Pentru că își doresc să ne pregătească pentru vară ca la carte, cei de la Hervis.ro au pregătit o campanie tare drăguță, în cadrul căreia o selecție generoasă de produse, din toate categoriile de pe site, este pusă la dispoziția tuturor celor interesați să-și înnoiască garderoba cu cele mai tari haine.

Hervis.ro este unul dintre cele mai căutate magazine dedicate sportului, care de-a lungul timpului ne-a demonstrat că este unul dintre cei mai mari susținători ai sportului în Europa, iar campania „Summer Sale la Hervis” nu face decât să arate acest lucru.

Ce poți cumpăra în cadrul campaniei„Summer Sale la Hervis”? 

Toți pasionații de sport sunt îndemnați să-și achiziționeze produsele preferate la super reduceri, pentru a-și practica pasiunea pentru sportul preferat ca la carte, cu ajutorul produselor de calitate, de la branduri de top, la cele mai bune prețuri de pe piață. Astfel, poți cumpăra articole vestimentare, încălțăminte, dar și accesorii pentru sport (care acoperă toate sporturile posibile), atât pentru femei, bărbați, cât și pentru copii. 

Cum afli când începe campania „Summer Sale la Hervis”?

Începerea campaniei „Summer Sale la Hervis” cu siguranță va fi anunțată pe blackfriday.ro, așa cum deja te-am obișnuit. Pentru a fi la curent cu toate campaniile organizate de Hervis.ro, intră cât mai des pe blackfriday.ro, unde vom posta cele mai „calde” vești.

Ce branduri participă la campania „Summer Sale la Hervis” ?

Produsele disponibile pe site-ul hervis.ro aparțin brandurilor internaționale de top, dar și mărcii proprii Hervis Sports, toate acestea având colecții de articole vestimentare, de încălțăminte și accesorii potrivite activităților zilnice recreative și tuturor sporturilor posibile: ciclism, înot, tenis, badminton, sporturi de echipă, fitness, sporturi de apă etc. Ai de toate și pentru toți, la cea mai bună calitate, siguranță și confort. 


Articole dedicate sportului, pentru întreaga familie

Un lucru extrem de important și atractiv este faptul că aici găsești produse pentru întreaga familie, bărbați, femei, dar și copii, ceea ce înseamnă că nu vei mai fi nevoit să umbli prin magazine, vei face economie de timp și energie, deoarece vei putea cumpăra totul din același loc, pentru toți membrii familiei.

Profită de reducerile de până la 50% din cadrul campaniei „Summer Sale la Hervis” și bucură-te din plin de vară practicând sportul preferat!

Promotii Hervis 2024