Sunny Days la Elefant.ro 2024

Clic si Vezi Promoția!

Elefant.ro, unul dintre cele mai mari magazine online din România, dar și locul ideal de unde poți achiziționa cele mai tari produse de la branduri de top la cele mai mici prețuri de pe piață, continuă să își uimească fainii cu fel și fel de campanii pliate parcă pe nevoile lor. Astfel s-a născut și campania „Sunny Days”, în cadrul căreia toți fanii de reduceri sunt încurajați să-și cumpere ochelarii preferați pe care au pus ochii cu o mega reducere.

„Sunny Days la Elefant.ro”, campania cu iz de vară

Campania „Sunny Days” marca Elefant.ro este una tare frumoasă și perfect gândită pentru zilele frumoase de vară. Pentru a încuraja achiziția ochelarilor de calitate, care să protejeze ochii celor mari, dar și celor mici, echipa Elefant.ro s-a gândit că o reducere mare ar putea fi o adevărată bucurie, lucru cu care nu s-au înșelat, ci din contra.

Cum funcționează campania „Sunny Days la Elefant.ro”?

În cadrul acestei campanii, poți beneficia de reduceri de până la 80% la o selecție atrăgătoare de ochelari de soare de la branduri de top. Trebuie doar să introduci un cod pe care cei din echipa Elefant.ro ți-l vor indica și vei avea șansa să cumperi ochelarii la care visezi la cele mai mici prețuri de pe piață.

Cum afli când începe „Sunny Days la Elefant.ro”?

Noi te vom anunța cu siguranță cu privire la perioada de desfășurare a campaniei „Sunny Days la Elefant.ro”, așa cum procedăm cu fiecare campanie care are loc. Cum orice zi poate fi un motiv perfect de a crea o nouă campanie, iar cei de la Elefant.ro ne-au demonstrat deja asta, este bine din când în când să intri pe blackfriday.ro, pentru a afla care sunt noutățile și ce surprize mai pregătesc cei de la Elefant.

Ce branduri de top participă la campanie?

Așa cum probabil te-ai obișnuit, mai ales dacă ești fan Elefant.ro, produsele din stoc sunt produse originale, de la branduri de top, care mai de care mai dorite și căutate de lumea toată: Guess, Moschino, Ray-Ban, Prada, Ted baker etc. Hai să descoperi produsele puse la ofertă și să te pregătești de vară cu o super peereche de ochelari de soare!

Ești pregătit pentru zilele însorite de vară? Profită de reducerile Sunny Days și cumpără-ți ochelarii de vis la cele mai tari prețuri!

Promotii Elefant.ro 2024