The Great Sale la Vivre 2024

Clic si Vezi Promoția!

Vivre.ro, magazinul online unde vei găsi cele mai frumoase colecții de produse din categoriile mobilă, decorațiuni, accesorii casă, lenjerie de pat și multe altele, toate de calitate superioară și cu cele mai elegante modele, continuă să ne surprindă cu campanii care mai de care mai atrăgătoare și cu produse pline de rafinament pentru orice casă.

„The Great Sale la Vivre”, o campanie dedicată iubitorilor de decorat

Vivre.ro lansează campania „The Great Sale la Vivre”care vor motiva tot mai mulți oameni pasionați de designul interior să-și comande produsele preferate, întrucât îi așteaptă peste 70% reducere la o selecție generoasă de produse.

Reduceri de până la 70% la cele mai populare categorii de produse

Selecția de produse care vor avea prețuri reduse de până la 70% se va face dintre cele mai populare categorii prezente pe site, și anume, mobilier (canapele, fotolii, mese dining scaune etc.), textile și corpuri de iluminat și vor avea ca scop redecorarea completă a casei cu produse ce se potrivesc cu personalitatea și gusturile tale.

Un lucru esențial de menționat este că se remarcă în ultimii ani o creștere a interesului persoanelor de a achiziționa mobilier online, comparativ cu acum câțiva ani, când cu toții eram mai reticenți atunci când venea vorba de a achiziționa online mobila preferată.

Cum afli când începe campania „The Great Sale la Vivre”?

Perioada de desfășurare a campaniei va fi anunțată de către noi, pe blackfriday.ro, unde te vom ține la curent cu toate produsele la promoție din categoriile menționate mai sus, cât și cu zilele în care poți achiziționa produsele preferate la reduceri de până la 70%.

Pentru a fi la curent cu toate noutățile despre campaniile Vivre, îți recomandăm să intri din când în când pe blackfriday.ro, întrucât noi vom fi cu ochii în patru, pentru a-ți transmite din timp planurilor celor de pe Vivre.ro.

Idei de cadouri inspirate pentru pasionații de decorat

Dacă știi pe cineva pasionat de decorat, care iubește să-și transforme casa într-un lăcaș al imaginației, atunci profită de reducerile de pe Vivre.ro de până la 70% pentru a-i face un super cadou, exact pe gustul său, care să i se potrivească mănușă. Vei avea parte de o dublă mulțumire: aceea de a-i face pe cei dragi să zâmbească și de a cumpăra produse de calitate la prețuri super mici.

Profită și tu de campania „The Great Sale la Vivre” pentru a cumpăra celor dragi cadouri de vis și pentru a te răsfăța cu cele mai frumoase decorațiuni pentru acasă!

Promotii Vivre 2024