Reducere Aparat Foto DSLR Canon EOS 750D Kit 18-135mm f3.5-5.6 IS Black Black Friday 2018

Clic si Vezi Disponibilitatea!

Realizaţi imagini de nivel superior utilizând EOS 750D
Realiza┼úi f─âr─â efort imagini de nivel superior cu cea mai recent─â tehnologie DSLR ┼či modul Automat inteligent scen─â.

Surprinde┼úi f─âr─â efort detalii uluitoare ├«n orice situa┼úie ├Änregistra┼úi filme cinematice la fel de u┼čor ca fotografiile statice Conecta┼úi-v─â cu u┼čurin┼ú─â ┼či partaja┼úi imaginile cu ├«ntreaga lume

Gama de moduri de fotografiere

Surprinde┼úi f─âr─â efort imagini uimitoare utiliz├ónd cea mai recent─â tehnologie DSLR ┼či modurile Basic (De baz─â) ┼či Creative (Creativ), care v─â permit s─â prelua┼úi controlul ├«n m─âsura ├«n care dori┼úi.

Ecran mobil pentru încadrare creativă

Explora┼úi unghiuri creative de fotografiere ┼či bucura┼úi-v─â de accesul simplu ┼či intuitiv la comenzi cu ajutorul ecranului tactil LCD cu unghi variabil de 3,0″ (7,7 cm)

Vizor inteligent

Modelul EOS 750D dispune de un vizor inteligent care ofer─â o experien┼ú─â de fotografiere cu mult ├«mbun─ât─â┼úit─â. Atunci c├ónd privi┼úi prin vizor pute┼úi vedea cu mult mai mult─â u┼čurin┼ú─â punctul de focalizare ┼či orice zone de focalizare automat─â active, iar informa┼úiile despre fotografiere sunt afi┼čate clar.

19 puncte AF de tip ├«ncruci┼čat pentru urm─ârirea precis─â a subiectului

Urm─âri┼úi ritmul dinamic al ac┼úiunii datorit─â unui sistem de focalizare automat─â rapid ┼či precis care cuprinde 19 puncte de focalizare automat─â de tip ├«ncruci┼čat.

Procesor rapid pentru scene de acţiune
Procesorul DIGIC 6 puternic asigură fotografierea la rezoluţie maximă la 5 cps, pentru a nu mai pierde niciodată momentul decisiv.

Fotografii excelente în condiţii de lumină scăzută

Realizaţi fotografii memorabile, în condiţii de lumină scăzută, fără a utiliza bliţul datorită intervalului de sensibilitate ISO de ISO 100-12800 (care poate fi extins la ISO 25600)

├Änregistra┼úi filme Full HD cinematice la fel de u┼čor ca fotografiile statice
Realiza┼úi filme Full HD cu detalii superbe, cu tent─â cinematografic─â datorit─â controlului DSLR asupra ad├óncimii c├ómpului. ├Änregistra┼úi filme ├«n format MP4 pentru a le partaja mai rapid online ┼či pentru a le transfera mai u┼čor pe alte dispozitive.

Rezultate mai cursive

Realiza┼úi cu u┼čurin┼ú─â filme Full HD cinematice cu Hybrid CMOS AF III pentru a urm─âri mi┼čcarea ┼či a schimba lin focalizarea ├«ntre subiec┼úi.

Moduri creative pentru filme

Extindeţi gama de posibilităţi de captură pentru filme cu funcţii precum Efect de miniatură în film.

Magazine cu Reduceri Foto & video Black Friday 2018

Branduri Foto & video Black Friday 2018