Reducere Apple Watch Seria 2 42mm Sport Band Black Friday 2018

Clic si Vezi Disponibilitatea!

Ceas sport ultraperformant
Practic pentru orice sport pe care-l practici.
Apple Watch Series 2 cu GPS încorporat îți permite să lași iPhone-ul acasă când alergi sau pleci la plimbare — măsurând în continuare cu exactitate sesiunea ta de antrenament. Poți să înoți afară, să monitorizezi lungimile de bazin sau să te bălăcești cu copiii tăi. Iar datorită celui mai luminos ecran fabricat vreodată de Apple, vei putea să vezi clar rezultatele tale, indiferent de cât de tare bate soarele.

Tracker performant de activitate
Punctează cu fiecare mișcare.
Apple Watch Series 2 monitorizează toate modurile în care te miști pe parcursul zilei. Așa că indiferent că mergi pe jos de la o ședință la alta, faci roata cu copiii tăi sau mergi la sală, totul contează.

Instrument puternic de sănătate
Sănătatea nu se rezumă la fitness.
Fiindcă Apple Watch Series 2 e mereu cu tine, te poate ajuta să fii mai conștient de starea ta generală de sănătate. Îți permite să-ți măsori cu ușurință ritmul cardiac, să gestionezi mai bine stresul de zi cu zi și să adaugi aplicații relevante pentru rutinele tale specifice. Datorită acestuia, te cunoști mai bine.

Asistent permanent
Oricând și cu orice la dispoziția ta.
La primirea unui apel sau mesaj, ești notificat printr-o atingere ușoară pe încheietură. Accesează și lansează aplicațiile tale favorite instantaneu. Folosește Dictare pentru a-ți rezolva sarcinile mai rapid, doar prin voce. Cu Apple Watch Series 2, poți să faci lucruri rapid și convenabil direct din încheietura mâinii – așa că nu trebuie să pui nimic pe pauză.

Magazine cu Reduceri Gadgeturi Black Friday 2018

Branduri Gadgeturi Black Friday 2018