Reducere Bicicleta de munte Cannondale HABIT 4 Black Friday 2018

Clic si Vezi Disponibilitatea!

Habbit este bicicleta care stie sa le faca pe toate. Daca esti in cautarea unei biciclete care sa iti ofere bucurie si distractie indiferent de traseul pe care il alegi, Habbit este ultra-capabil.

Cadrul usor cu link de carbon, geometria specifica pentru trail cu unghiul furcii de 68 de grade, off-setul de 50mm, chainstay-uri scurte si un sasiu jos ofera imbinarea perfecta intre viteza si capabilitate pe orice traseu montan.

Cannondale a inceput afacerea cu prima remorca pentru biciclete din lume, o inovatie care a devenit motiv de inspiratie inca din 1971.In 1983 o noua inovatie a celor de la Cannondale a socat lumea: bicicletele de touring, foarte usoare, rigide, eficient echipate si cu un apect trasnet.In 1992, Cannondale patenteaza suspensia fata cu rulmenti in interiorul headtube-ului, tehnologie care se regaseste si astazi in furcile de tip Lefty si Headshok.In 2002, Cannondale lanseaza cea mai usoara bicicleta cu suspensie dubla din lume:Scalpel.De-a lungul vremii, bicicletele Cannondale au fost premiate in competitii mondiale si curse in care au fost deschizatori de drumuri.

Magazine cu Reduceri Biciclete Black Friday 2018

Branduri Biciclete Black Friday 2018