Reducere Boxa Portabila Beats by Dr. Dre Pills Plus Black Friday 2018

Clic si Vezi Disponibilitatea!

Pills Plus este o boxa portabila marca Beats, care reda sunete la o calitate profesionala. Aceasta se conecteaza prin Bluetooh la gadget-uri Apple si Android, iar aplicatia Beats Pill+ iti ofera posibilitatea de a personaliza si mai mult experienta. Spre exemplu, vei avea posibilitatea de a control doua boxe Pills Plus simultan, pentru un sunet de doua ori mai puternic. Aceasta functie este disponibila pentru iPhone 5s sau mai noi si pe anumite dispozitive Android.

Sistemul stereo activ crossover creeaza un sunet optimizat si o claritate ridicata, in timp ce difuzorul incorporat permite realizarea apelurilor telefonice. Bateria rezista pana la 12 ore, pentru ca tu sa te poti bucura de muzica preferata toata ziua si se reincarca rapid prin cablu Lightning. LED-urile incorporate te informeaza in privinta statusului bateriei. Poti,de asemenea, sa folosesti cablul cu conector Lightning pentru a incarca iPhone-ul tau, aceasta functie sporind versatilitatea boxei.

Beats Pills Plus este creata pentru a te insoti oriunde ai merge si a-ti garanta distractia. Boxa are un design modern si compact, fiind un gadget extrem de interactiv.

Magazine cu Reduceri Boxe portabile Black Friday 2018

Branduri Boxe portabile Black Friday 2018