Reducere Casti Stereo Bluetooth Apple AirPods Black Friday 2018

Clic si Vezi Disponibilitatea!

Fără fire. Fără încurcături. Fără precedent.

Le sco╚Ťi din cutie ╚Öi sunt gata s─â fie folosite cu toate dispozitivele tale. Le pui ├«n ureche ╚Öi se conecteaz─â instantaneu. Vorbe╚Öti ├«n ele ╚Öi vocea ta sun─â clar. ├Ä╚Ťi prezent─âm AirPods. Simplitate ╚Öi tehnologie, ├«mpreun─â. Nemaipomenit. Rezultatul este cu adev─ârat nemaiauzit.

C─â╚Öti f─âr─â fir. De-a dreptul descurc─âre╚Ťe.

Dup─â o configurare simpl─â, printr-o singur─â atingere, AirPods sunt automat activate ╚Öi ├«ntotdeauna conectate.1 La fel de u╚Öor e s─â le folose╚Öti. Pot sesiza c├ónd sunt ├«n ureche ╚Öi se opresc c├ónd le sco╚Ťi. Iar experien╚Ťa AirPods este la fel de uimitoare, fie c─â ascul╚Ťi pe iPhone, pe Apple Watch, pe iPad sau pe Mac.

Ce face un cip aici? Totul.

Toate lucrurile revolu╚Ťionare pe care le pot face c─â╚Ötile AirPods se bazeaz─â pe cipul W1 proiectat special de Apple. Acesta ofer─â o conexiune wireless extrem de eficient─â, pentru o comunicare mai bun─â ╚Öi calitate ├«mbun─ât─â╚Ťit─â a sunetului. Iar cipul W1 gestioneaz─â autonomia bateriei at├ót de bine, c─â po╚Ťi s─â ascul╚Ťi 5 ore cu o singur─â ├«nc─ârcare.2 Performan╚Ťa asta este f─âr─â precedent la un dispozitiv at├ót de mic.

Puterea unei autonomii de 24 de ore a bateriei.

Airpods ofer─â o durat─â de ascultare, record ├«n domeniu3, de 5 ore cu o singur─â ├«nc─ârcare.2 ╚śi sunt concepute s─â ╚Ťin─â pasul cu tine, datorit─â unei carcase de ├«nc─ârcare ├«n care pot fi ├«nc─ârcate suplimentar de mai multe ori, pentru o durat─â de ascultare de peste 24 de ore.4 Ai nevoie de o ├«nc─ârcare rapid─â? Doar 15 minute ├«n carcas─â ├«╚Ťi ofer─â o durat─â de ascultare de 3 ore.5 Pentru a verifica bateria, pur ╚Öi simplu pune c─â╚Ötile AirPods l├óng─â iPhone.

Un sunet clar mai bun.

Muzic─â, filme ╚Öi multe altele, cu un sunet care ├«╚Ťi ├«nc├ónt─â urechile. AirPods ofer─â semnal audio AAC grozav, de ├«nalt─â calitate. Iar c├ónd vrei s─â fii auzit, microfoanele cu tehnologie beamforming elimin─â zgomotul din fundal atunci c├ónd efectuezi apeluri.

De la un dispozitiv la altul f─âr─â probleme. ╚śi f─âr─â configurare.

AirPods se conecteaz─â automat la toate dispozitivele tale Apple. Acestea sunt conectate simultan la iPhone ╚Öi Apple Watch, iar sunetul trece instantaneu de la un dispozitiv la altul. Vrei s─â ascul╚Ťi pe Mac sau iPad? Selecteaz─â AirPods pe aceste dispozitive. ╚śi gata.

Magazine cu Reduceri Casti bluetooth Black Friday 2018

Branduri Casti bluetooth Black Friday 2018