Reducere Smartwatch Asus ZenWatch 2 Otel inoxidabil auriu Curea portocalie piele Black Friday 2018

Clic si Vezi Disponibilitatea!

Luxul nu a aratat niciodata atat de bine
Dispozitivul vine cu o curea din piele de cea mai buna calitate care asigura un confort sporit atunci cand este purtat. Incuietoarea curelei are un design unic si asigura ca dispozitivul sa nu alunece de pe incheietura.

Design inovator
Designul dispozitivului este usor curbat ce ofera o mai buna navigare pe display-ul ceasului, care este protejat de Corning Gorilla Glass 3.

Frumusetea nu a arata niciodata atat de sofisticata
Carcasa ceasului Asus ZenWacth este despartita la mijloc de o banda roza – aurie care imparte ceasul in doua straturi din otel inoxidabil.

Ceasul tau, stilul tau
Cureua ceasului Asus ZenWatch este conceputa in totalitate din piele de calitate care vine in diferite culori.
Personalizari multiple
Alegeti ceea ce va reprezinta. Ceasul Asus ZenWatch dispune de un numar de pana la 100 de combinatii pe care le puteti personaliza dupa bunul plac.

Intreaga lume la incheietura ta
Puteti sa vedeti cine va apeleaza, sa vedeti unele notificari si alte informatii pe ecranul ceasului Asus ZenWatch fara a fi nevoie sa scoateti telefonul din buzunar.
Ajutorul telefonului
Dispozitivul dispune de cele mai avansate functii cum ar fi: disconnect alarm, find my phone, cover to mute si unlock my phone.

Monitorizarea activitatii
Ceasul Asus ZenWatch monitorizeaza diferite activitati cum ar fi pasii efectuati, caloriile consumate si bataile inimii.

Magazine cu Reduceri Gadgeturi Black Friday 2018

Branduri Gadgeturi Black Friday 2018