Reducere Televizor LED 108 cm LG UHD 4K Smart Tv Black Friday 2018

Clic si Vezi Disponibilitatea!

NEGRU PERFECT

Pixelii auto-iluminati oferă cea mai bună nuantă de negru, perfectă pentru scene întunecate care vor prinde viată în mod vizibil si cu bogătie de detalii.

CULORI NATURALE

Pixelii auto-iluminati permit afisarea cât mai naturală a culorilor, îmbunătătind semnificativ experienta de vizualizare. Indiferent ce ai viziona, va părea atât de real încât te vei simti chiar în mijlocul actiunii.

CLEAR MOTION

Viteza de răspuns incredibilă oferă o claritate perfectă a imaginii chiar si în momentele cele mai dinamice din timpul filmelor sau ale evenimentelor sportive.

 

REZOLUȚIE 4K

Rezolutia ULTRA HD este de 4 ori mai mare decât rezolutia Full HD, oferind claritate perfectă si detalii profunde care uimesc, chiar si atunci când sunt privite de îndeaproape.

WEBOS 2.0

LG webOS TV este conceput pentru a fi cât mai plăcut si usor de utilizat. Astfel, tot ce îti mai rămâne de făcut este să te relaxezi în timp ce webOS creează cea mai accesibilă experientă TV.

ULTRA SURROUND

ULTRA Surround oferă o experientă de sunet superioară care te va învălui din toate directiile. Acesta îmbogăteste experienta de vizualizare 4K.

 

Magazine cu Reduceri Televizoare Black Friday 2018

Branduri Televizoare Black Friday 2018