Black Friday 2018 la Euro GSM: 99% reducere pentru cei mai rapizi clienți!

Joi 15 noiembrie, la miezul nopții, începe Black Friday la EuroGsm. Până în 25 noiembrie inclusiv, clienții sunt așteptați cu reduceri de până la 85% la telefoane și accesorii, tablete și gadgeturi, precum și la nouă gama de produse din portofoliu: vehiculele electrice. Concret, este vorba despre telefoane și tablete cu reduceri de până la 40%, accesorii cu reduceri de până la 85%, gadgeturi cu până la 50% reducere, iar vehiculele electrice beneficiază și ele de reduceri de până la 50%.

O promoție foarte specială, valabilă doar vineri, 16 noiembrie, între orele 08:00-15:00, este Oferta orei: EuroGsm oferă, în fiecare ora, un produs cu reducere de 99%! Vizitatorii eurogsm.ro trebuie doar să îl găsească… și să se grăbească, pentru că stocurile sunt extrem de limitate. Dar asemenea ocazii nu trebuie ratate! La Oferta Orei pot fi găsite gadgeturi, telefoane și accesorii la prețuri năucitor de mici! De exemplu, un telefon cu prețul de 800 lei poate fi cumpărat cu doar 8 lei. Sună bine, nu?

Având în vedere că, în perioada Black Friday, perioada de livrare a coletelor este mai lungă decât de obicei (putând varia între 3 și 7 zile), EuroGsm pune la dispoziția clienților opțiunea de Ridicare din magazin. Astfel, produsele pot fi ridicate, în câteva ore de la plasarea comenzii, dintr-unul din cele 100 de magazine EuroGsm din toată țară (consulta lista la acest link).