IT Genetics organizează cel mai mare #BlackFridaypentruAfaceri, cu reduceri de până la 60% și vouchere speciale de discount

Și companiile merită o zi plină de reduceri! De aceea, IT Genetics, furnizor de soluții IT, vine cu promoții speciale la o gamă largă de echipamente și software în cel mai mare Black Friday pentru Afaceri, care are loc pe 15 noiembrie, de la ora 07.00, pe platforma ITGStore.ro.  

De Black Friday 2019, business-urile profită de prețuri cu până la 60% mai mici, oferte speciale la cele mai căutate produse și vouchere de discount în valoare de 250 lei la prețul de 175 lei, care pot fi folosite ulterior, în 4 luni de zile, pentru a cumpăra orice produs.

Pentru a prinde cele mai bune oferte la echipamente performante, clienții pot comanda rapid și simplu de oriunde prin aplicația de mobil ITGStore.ro pentru Android si iOS.

Echipamentele disponibile la reducere în #BlackFridaypentruAfaceri

Pe www.itgstore.ro vor fi reduceri cu greutate la echipamente și soluții software necesare în retail, HoReCa, producție, transport&logistică și sănătate. Pentru Black Friday 2019, cele mai multe produse au discount-uri între 30% și 60%. Prețurile speciale sunt la echipamente din categoriile cititoare coduri de bare, puncte de vânzare, imprimante de etichete, imprimante de bonuri fiscale, terminale mobile, infrastructură IT&C, soluții software și consumabile.

Echipamentele și soluțiile IT Genetics aduc multiple avantaje în optimizarea business-urilor:

  • productivitatea crește considerabil – totul se întâmplă mult mai rapid atunci când procesele de lucru sunt automatizate
  • erorile umane sunt eliminate – când tehnologia intră în joc și aproape totul este automatizat, nu mai apare nicio eroare, iar fluxul de lucru este îmbunătățit
  • cheltuielile scad substanțial – pe termen lung, echipamentele de calitate reduc costurile și cu forța de muncă, și cu înlocuirea dispozitivelor 

Toate soluțiile performante, care îmbunătățesc activitatea în companii, pot fi comandate la prețuri speciale în #BlackFridaypentruAfaceri. BONUS! Livrarea este gratuită pentru comenzile de peste 150 lei (TVA inclus). 

Pentru a comanda mai eficient pe 15 noiembrie, am creat ghidul Black Friday 2019, disponibil aici.

IT Genetics, companie cu capital 100% românesc, este lider pe piața DC/POS, având peste 12 ani de experiență în optimizarea proceselor și a activității business-urilor. În portofoliul IT Genetics se află peste 10.000 de echipamente și soluții software pentru numeroase industrii. Pentru performanță în vânzări, IT Genetics beneficiază de grade înalte de parteneriat cu producători renumiți internațional, Zebra, Honeywell, Brother, Star, Citizen, Datalogic și alții.