Top Shop Black Friday 2024 • Ce reduceri te asteaptă!

S-a intamplat intr-o zi de joi, 6 iunie 1996 si pentru majoritatea …oamenilor era doar o zi obisnuita de munca. Insa pentru angajatii de la Studio Moderna de atunci, era inceputul unei povesti care a depasit toate asteptarile si a devenit una dintre cele mai senzationale povesti despre marketing direct din lume. Povestea a inceput cu trei aparitii TV de 2 minute la televiziunea comerciala Pop TV din Slovenia si cu o reclama in ziarul local pentru produsul perna Contour.

Top Shop este brandul cunoscut pentru produsele unice pe care nu le mai poți găsi altundeva!

De-a lungul anilor am devenit cunoscuți pentru vănzarea unor produse unice destinate unui stil de viață mai bun și pentru unele produse mai neobișnuite și amuzante intrate în casele multor persoane din Europa.
Aducând în atenția consumatorilor produse inovatoare, de ultimă generație, am devenit cei ce stabilesc tendințele pentru un stil de viață mai bun și mai sănătos:
– Dry Cooker a ajutat persoanele ce urmau diete prescrise de doctor și i-a încurajat și pe alții să se bucure de mese mai sănătoase cu mai puține grăsimi și cu un gust mai bogat;
– Power Juicer a încurajat în mod semnificativ cultura consumului de băuturi naturale și proaspete;
– Mopul H2O a convins mulți europeni că nu au nevoie de produși chimici de curățare și i-a învățat că aburul poate curăța eficient și ecologic;
– Dr. Levine a ajutat la alinarea durerii a milioane de oameni diminuând astfel utilizarea analgezicelor.

Top Shop este magazin online cu produse din categoriile Aparate fitness, Articole copii, Articole sport, Bricolaj, Home & deco.