Înscrie și Magazinul Tău!

Fii prezent în fața a sute de mii de cumpărători de Black Friday!

Alege ca magazinul tau să facă parte din lista cu Magazine Participante la Black Friday România alături de cele mai mari nume din mediul online. Sute de mii de cumpărători vor să cumpere de Black Friday!

Suntem singura platformă online din România care este perfect optimizată din punct de vedere a uzabilității, pentru ca vizitatorii noștri să viziteze cât mai multe dintre site-urile magazinelor afișate.

De ce să te înscrii?

  • Vizibilitate în fața a sute de mii de cumpărători
  • Trafic targetat pe site-ul magazinului tău
  • Percepere ca lider în domeniul tău
  • Avantaj în fața concurenței
  • Creștere a veniturilor și a profitabilității
  • Prezență pe site-ul oficial Black Friday
Inscriere Magazin Black Friday

Ce facem noi pentru tine?

  • Investim zeci de mii de lei în promovare
  • Ne promovăm pe cele mai importante canale de promovare online
  • Aducem doar trafic de calitate
Alina Spanu, Manager Marketing - www.eurogsm.ro
Parteneriatul nostru cu platforma Black Friday Romania a fost si este in fiecare an de bun augur. Vanzarile in crestere tot mai mare de la an la an se datoreaza si profesionalismului de care dau dovada specialistii care administreaza aceasta platforma. Recomand cu incredere Black Friday Romania.
Ciprian Alexa, Manager Marketing - www.mesteresti.ro
Alegerea platformei Black Friday Romania a fost o decizie de care suntem multumiti. Echipa din spatele site-ului este una formata din profesionisti care ofera vizitatori valorosi pentru MESTERESTI. Colaborarea cu ei a fost si este una de succes in continuare, bazandu-se pe incredere, profesionalism si servicii de calitate.
Renáta Menclová, Echipa de marketing - www.astratex.ro
Colaborarea Black Friday Romania a fost foarte eficienta. Comunicare rapida, fara probleme. Asteptam cu nerabdare sa continuam aceasta colaborare in viitor.
Teodora Toderas, E-commerce Manager - www.jolidon.ro
Colaborarea noastra cu Black Friday Romania a fost inca de la inceput una de succes. Comunicarea dintre noi decurge mereu usor, am primit de fiecare data intr-un timp scurt raspunsuri la toate intrebarile noastre si suntem multumiti de rezultatele campaniilor realizate impreuna. Recomandam cu drag aceasta platforma, precum si echipa din spatele acesteia!
Victor Cosmin, Manager - www.v39.ro
Colaborarea cu cei de la blackfriday.ro a fost excelenta. Apreciez rapiditatea lor si faptul ca rezultatul primei campanii a fost peste asteptarile noastre. Suntem la a 2-a campanie impreuna si cu siguranta vom apela la serviciile lor in fiecare an.

Înscrie și Magazinul Tău!

Termeni și condiții | Prelucrarea datelor cu caracter personal

Companie
Ingenious Studio SRL
CUI: RO28950337
Registrul Comertului: J22/1451/2011
Banca: ING Bank
IBAN: RO75 INGB 0000 9999 0260 3041