Ajutor

CUMPARATORI:

 1. Ce este acest site?
  Acest site este un site care aduna magazinele online participante la Black Friday Romania, cat si produsele lor cu discountul special pentru eveniment si le afiseaza intr-un singur loc, pentru a fi mai usor de cautat.
 2. De ce sa vizitez acest site?
  In primul rand pentru ca aici gasesti doar magazinele online participante la Black Friday Romania si nu in ultimul rand pentru modalitatea lor de sortare dupa nume, discount, vizite etc.
 3. Platesc ceva cuiva vizitand acest site?
  Acest site ofera un serviciu gratuit pentru toti vizitatorii lui, nimeni nu plateste nimic. Inscrierea la newsletter nu este obligatorie, dar este folositoare pentru a primi pe email informatii despre reducerile de Black Friday.
 4. Cum pot sa va contactez in legatura cu alte intrebari?
  Pentru orice fel de intrebari, sugestii sau reclamatii, va rugam sa ne contactati folosind acest formular.

VANZATORI (MAGAZINE ONLINE):

 1. Pot afisa magazinul si produsele noastre pe site-ul dumneavoastra?
  Da, binenteles ca se pot afisa magazine participante la Black Friday Romania si produsele cu discount special evenimentului aici, daca respecta regulile si conditiile impuse de noi.
 2. Cat trebuie sa platesc pentru acest lucru?
  Pentru afisarea lor va trebuie un sistem de afiliere ca acesta de AICI sau AICI sau oricare altul de care puteti beneficia. In caz contrar, vom stabili un buget in functie de perioada de afisare.
 3. Magazinul meu online trebuie sa participe la Black Friday Romania pentru a fi afisat aici?
  Da, este foarte important acest lucru, deoarece pe acest site sunt listate doar magazinele participante la evenimentul Black Friday Romania.
 4. Pot deasemenea afisa si bannere aici?
  Da, se pot afisa si bannere publicitare aici, daca respecta regulile si conditiile noastre.
 5. De ce ar trebui sa avem magazinul nostru online si produsele afisate aici?
  Acest site se ocupa doar de afisarea magazinelor participante la Black Friday Romania si de produsele lor la reducere, realizat pentru a fi cat mai usor de navigat si inteles, care aduna un numar mare de vizitatori al caror scop este gasirea si comandarea produselor preferate.
 6. Cum va contactez in legatura cu alte intrebari?
  Pentru orice fel de intrebari, sugestii sau reclamatii, va rugam sa ne contactati folosind acest formular.