Aer conditionat mobil Black Friday 2020 • Ce reduceri s-au anuntat!

Vrei ca temperatura de afară să fie decisă de tine și nu de mama natură?

Ai un eveniment care are nevoie de aer condi╚Ťionat? Nicio problem─â, avem preg─âtite reduceri substan╚Ťiale pentru aparatele de aer condi╚Ťionat mobile.

La ce trebuie s─â m─â uit atunci c├ónd vreau s─â cump─âr un aparat mobil de aer condi╚Ťionat?

Oferta este larg─â, variat─â ╚Öi profesionist─â. Acum depinde de specifica╚Ťiile tehnice pe care le dore╚Öti.

O diferen╚Ť─â major─â ├«ntre aparatele de aer condi╚Ťionat mobile o reprezint─â dac─â au func╚Ťie doar de r─âcire sau dac─â au ╚Öi func╚Ťie de r─âcire ╚Öi de ├«nc─âlzire. Evident, un aparat de aer condi╚Ťionat cu ambele func╚Ťii va avea ╚Öi un pre╚Ť mai mare, iar aici trebuie s─â iei ├«n calcul dac─â ai nevoie de ambele func╚Ťii, sau doar vrei s─â te lup╚Ťi cu temperaturile crescute din timpul verii. S-ar putea s─â ai nevoie doar de aceast─â func╚Ťie. ├Än orice caz, reducerile de Black Friday sunt at├ót de mari ├«nc├ót te po╚Ťi orienta lini╚Ötit c─âtre un aparat de aer condi╚Ťionat cu ambele func╚Ťii. Ca s─â fii preg─âtit(─â) pentru orice situa╚Ťie ╚Öi orice anotimp.

Restul diferen╚Ťelor sunt date de func╚Ťiile aparatului de aer condi╚Ťionat, func╚Ťii care ├«ncep s─â se adune odat─â cu cre╚Öterea bugetului de achizi╚Ťie. Am putea recomanda num─ârul de trepte ca o func╚Ťie destul de important─â, ca s─â nu fii nevoit(─â) s─â te adaptezi la ┬áintensitatea standard, sau mai r─âu s─â ├«l mu╚Ťi ├«n diverse locuri.

Ca ╚Öi op╚Ťionale f─âr─â de care po╚Ťi tr─âi, dar care ├«╚Ťi fac categoria via╚Ťa mai u╚Öoar─â ╚Öi comfortul mai sporit sunt func╚Ťiile de timer sau sleep. Iar dac─â po╚Ťi ad─âuga ╚Öi o telecomand─â ├«n aceast─â combina╚Ťie, po╚Ťi regla temperatura din comfortul scaunului sau al patului. Mai trebuie s─â men╚Ťionez de filtrul antipraf? Cu siguran╚Ť─â vei avea nevoie de filtru antipraf, ├«n special vara. Sau la un eveniment. Ar fi mare p─âcat ca invita╚Ťii s─â inhaleze praful.

Mai departe r─âm├óne s─â te ui╚Ťi tu prin specifica╚Ťiile tehnice ale fiec─ârui aparat de aer condi╚Ťionat. Nivelul de zgomot, suprafa╚Ťa acoperit─â, capacitatea de r─âcire sau de ├«nc─âlzire, volumul aerului recirculat, to╚Ťi ace╚Öti factori se acumuleaz─â ├«ntr-un aparat construit pentru nevoiel tale.

Indiferent de alegere, toate vin cu o clas─â de eficien╚Ť─â energetic─â de minim A ╚Öi o garan╚Ťie standard de 2 ani. Iar unii produc─âtori s-au oferit s─â ne ajute chiar ╚Öi cu garan╚Ťii de 5 ani, f─âr─â costuri suplimentare.

A╚Öadar, e╚Öti preg─âtit(─â) pentru un aparat de aer condi╚Ťionat mobil? E╚Öti preg─âtit(─â) pentru a nu mai depinde de aerul condi╚Ťionat sau de vreme?

Noi suntem preg─âti╚Ťi cu reducerile substan╚Ťiale, care se vor sim╚Ťi imediat la aceste articole care nu sunt tocmai ieftine. Am avut grij─â s─â le ventil─âm, pentru a men╚Ťine c─âldura contului t─âu bancar, pentru a-l ╚Ťine departe de ├«nghe╚Ť. ├Än special ├«n aceast─â perioad─â care anun╚Ť─â venirea s─ârb─âtorilor. De╚Öi, ai putea spune c─â o asemenea achizi╚Ťie este un cadou pentru mai mult─â lume, nu doar pentru tine.