Dezinfectant clor Black Friday 2021 • Ce reduceri s-au anuntat!

Reduceri Dezinfectant clor Black Friday 2021

Te întrebi care sunt cele mai bune produse dezinfectant clor de pe piață la ofertă de Black Friday? Le-am adunat pe toate pentru tine în lista de mai jos, ținând cont de recomandările specialiștilor și ale consumatorilor. Dă click și alege-l pe cel potrivit nevoilor tale, care să-ți ofere protecția necesară împotriva bacteriilor și microbilor de pe suprafețele cu care intri în contact zilnic. Cele mai mari reduceri la dezinfectant clor!

Nu există casă în care să nu găsești printre produsele de curățenie și dezinfectant clor, cunoscut fiind faptul că acest produs este cel mai eficient pentru eliminarea bacteriilor și microbilor de pe suprafețele cu care zilnic intrăm în contact. Mulți cunosc eficiența sa, însă nu îl folosesc corect sau pe suprafețele pe care ar trebui să fie folosit. Am pregătit mai jos câteva informații pe care poate nu le știai despre acest produs atât de cunoscut pentru puterea sa de a distruge inamicii sănătății noastre.

Folosește dezinfectant clor pentru chiuvetă, cadă, gresie, faianţă, wc

Produsul dezinfectant clor este recomandat să fie folosit pentru suprafețele atât din baie, cât și din bucătărie, cu condiția să avem grijă ca atunci când îl folosim să purtăm mănuși de protecție, de cauciuc (clorul are efecte nocive asupra pielii mâinilor), dar și echipament de protecție (clorul decolorează hainele).

Îl putem folosi pentru a dezinfecta vasul de wc, chiuveta, cada, dar și gresia și faianța. Atenție însă, după ce este lăsat să acționeze (aproximativ 10 minute), trebuie să clătim bine zonele dezinfectate. De asemenea, este esențial să aerisim bine încăperea ulterior, pentru că vaporii pot cauza atât inflamaţii la nivelul căilor respiratorii, cât şi înroşirea ochilor.

Nu folosim clorul pe robinete sau chiuvete din inox

Întrucât clorul poate coroda metalul, acesta nu trebuie folosit pe robinete sau chiuvete din inox, o greșeală pe care foarte mulți dintre noi o facem des.

Combinăm dezinfectantul clor doar cu apă!

Un lucru important de menționat este că soluțiile pe bază de clor nu trebuie să se combine cu altceva în afară de apă, proporția clorului este recomandat să fie 20 mililitri la 1 litru de apă. Cel mai bine citim eticheta produsului înainte, deoarece acesta poate veni deja diluat, iar încă o diluare l-ar face ineficient.

Cumpără produse dezinfectant clor la reducere de Black Friday!

Iar cum în fiecare casă este bine să avem un stoc suficient de produse de curățenie, pentru a nu rămâne niciodată fără, îți recomandăm să profiți de reducerile de Black Friday pentru a cumpăra produsele la cele mai mari reduceri din an. Nu uita, o curățenie ca la carte a locuinței este esențială pentru sănătatea noastră.

Spor la cumpărat și casa de dezinfectat!