Dezinfectant clor Black Friday 2021 • Ce reduceri s-au anuntat!

Reduceri Dezinfectant clor Black Friday 2021

Te ├«ntrebi care sunt cele mai bune produse dezinfectant clor de pe pia╚Ť─â la ofert─â de Black Friday? Le-am adunat pe toate pentru tine ├«n lista de mai jos, ╚Ťin├ónd cont de recomand─ârile speciali╚Ötilor ╚Öi ale consumatorilor. D─â click ╚Öi alege-l pe cel potrivit nevoilor tale, care s─â-╚Ťi ofere protec╚Ťia necesar─â ├«mpotriva bacteriilor ╚Öi microbilor de pe suprafe╚Ťele cu care intri ├«n contact zilnic. Cele mai mari reduceri la dezinfectant clor!

Nu exist─â cas─â ├«n care s─â nu g─âse╚Öti printre produsele de cur─â╚Ťenie ╚Öi dezinfectant clor, cunoscut fiind faptul c─â acest produs este cel mai eficient pentru eliminarea bacteriilor ╚Öi microbilor de pe suprafe╚Ťele cu care zilnic intr─âm ├«n contact. Mul╚Ťi cunosc eficien╚Ťa sa, ├«ns─â nu ├«l folosesc corect sau pe suprafe╚Ťele pe care ar trebui s─â fie folosit. Am preg─âtit mai jos c├óteva informa╚Ťii pe care poate nu le ╚Ötiai despre acest produs at├ót de cunoscut pentru puterea sa de a distruge inamicii s─ân─ât─â╚Ťii noastre.

Folosește dezinfectant clor pentru chiuvetă, cadă, gresie, faianţă, wc

Produsul dezinfectant clor este recomandat s─â fie folosit pentru suprafe╚Ťele at├ót din baie, c├ót ╚Öi din buc─ât─ârie, cu condi╚Ťia s─â avem grij─â ca atunci c├ónd ├«l folosim s─â purt─âm m─ânu╚Öi de protec╚Ťie, de cauciuc (clorul are efecte nocive asupra pielii m├óinilor), dar ╚Öi echipament de protec╚Ťie (clorul decoloreaz─â hainele).

├Äl putem folosi pentru a dezinfecta vasul de wc, chiuveta, cada, dar ╚Öi gresia ╚Öi faian╚Ťa. Aten╚Ťie ├«ns─â, dup─â ce este l─âsat s─â ac╚Ťioneze (aproximativ 10 minute), trebuie s─â cl─âtim bine zonele dezinfectate. De asemenea, este esen╚Ťial s─â aerisim bine ├«nc─âperea ulterior, pentru c─â vaporii pot cauza at├ót inflama┼úii la nivelul c─âilor respiratorii, c├ót ┼či ├«nro┼čirea ochilor.

Nu folosim clorul pe robinete sau chiuvete din inox

├Äntruc├ót clorul poate coroda metalul, acesta nu trebuie folosit pe robinete sau chiuvete din inox, o gre╚Öeal─â pe care foarte mul╚Ťi dintre noi o facem des.

Combin─âm dezinfectantul clor doar cu ap─â!

Un lucru important de men╚Ťionat este c─â solu╚Ťiile pe baz─â de clor nu trebuie s─â se combine cu altceva ├«n afar─â de ap─â, propor╚Ťia clorului este recomandat s─â fie 20 mililitri la 1 litru de ap─â. Cel mai bine citim eticheta produsului ├«nainte, deoarece acesta poate veni deja diluat, iar ├«nc─â o diluare l-ar face ineficient.

Cump─âr─â produse dezinfectant clor la reducere de Black Friday!

Iar cum ├«n fiecare cas─â este bine s─â avem un stoc suficient de produse de cur─â╚Ťenie, pentru a nu r─âm├óne niciodat─â f─âr─â, ├«╚Ťi recomand─âm s─â profi╚Ťi de reducerile de Black Friday pentru a cump─âra produsele la cele mai mari reduceri din an. Nu uita, o cur─â╚Ťenie ca la carte a locuin╚Ťei este esen╚Ťial─â pentru s─ân─âtatea noastr─â.

Spor la cumpărat și casa de dezinfectat!