Gene false Black Friday 2020 • Ce reduceri s-au anuntat!

O campanie de reduceri cât se poate de reală, pentru genele false de cea mai înaltă calitate. Bun venit la una dintre cele mai frumoase secțiuni de Black Friday, dedicată frumuseții ochilor tăi.

Despre gene false, machiaj și gene fir cu fir.

Cam despre aceste lucruri vorbim în această secțiune. Așa că fă-te comfortabilă, adu-ți o cafea și orice accesoriu care să te încălzească, că tot este frig afară și poți vizita toate magazinele partenere doar cu un click.

Genele false pot fi pentru machiaj sau pentru a fi puse folosind tehnici fir cu fir. Dacă te interesează partea de gene false pentru machiaj, te invităm să citești rândurile de mai jos. Dacă te interesează în schimb partea de tehnici fir cu fir, te invităm și pe tine să citești rândurile de mai jos.

Genele false pentru machiaj sunt, după cum este evident, strict pentru machiaj. Totuși, aceasta pot fi ori din fire sintetice ori din fire de păr natural.

Care este diferența dintre ele? Genele din fir sintetic au un preț mult mai mic decât cele din fir de păr natural. Acesta poate fi un criteriu definitoriu pentru tine, asta dacă nu dorești să ai un machiaj care să iasă în evidență, la un preț pe măsură. Da, nu au un aspect la fel de natural, dar poate că pot fi tot ceea ce ai nevoie pentru acel eveniment. Iar pentru că majoritatea vin la set, poți face provizii solide de gene false. Mai ales că majoritatea genelor false pot fi folosite de 2 ori (maximul recomandat ar fi de 4 utilizări). Iar dacă ești make-up artist, cu atât mai bine. Reducerile de Black Friday îți permit să faci un stoc impresionant de gene, mai ales că genele false sunt printer cele mai scumpe consumabile din cadrul unui machiaj. Sperăm doar că am venit cu un stoc suficient de gene false.

Genele din fir natural sunt, în mod natural, de o calitate superioară și un aspect natural, dar și prețul este de câteva ori mai mare, comparativ cu genele sintetice. Așadar, cu reducerile de Black Friday îți poți permite să cumperi gene din fir natural la prețuri de gene sintetice. Un aspect deosebit de important mai ales dacă ești make-up artist, unde tipul de gene false influențează în mod direct prețul machiajului.

Dar despre genele fir cu fir? La ce să ne așteptăm?

La un stoc consistent de produse, toate cu reduceri substanțiale. Evident, dacă ai ajuns la secțiunea aceasta, cel mai probabil că ești o profesionistă, o eyelash artist.

Nu are sens să îți explicăm despre tehnicile 2D și 3D, pentru că aceste lucruri tu le știi mai bine. Doar îți reamintim importanța diminuării costurile, în special în acest domeniu, unde genele fir cu fir sunt cea mai importantă investiție și care influențează în mod direct prețul serviciului. Știm că sunt scumpe, de aceea reducerile de Black Friday nu pot fi decât binevenite.

Noi sperăm doar că vei găsi genele false potrivite pentru tine, având codul potrivit, lungimea potrivită și grosimea potrivită. Reducerile deja le-am găsit și le-am aplicat cu cel mai rezistent lipici.