Centrale termice Black Friday 2021 • Ce reduceri s-au anuntat!

Magazine cu Centrale termice Black Friday 2021

Ne-am pus pe treab─â ╚Öi am construit o re╚Ťea ├«ntreag─â de magazine partenere dedicate electrocasnicelor. Iar pentru c─â avem nevoie de energie, am ├«nceput cu centralele termice. Doar nu vom sta ├«n frig, corect?

Branduri de Centrale termice Black Friday 2021

Brandurile consecrate ├«n industria centralelor termice ╚Öi-au anun╚Ťat prezen╚Ťa anul acesta cu cele mai noi centrale termice, dar ╚Öi cu centrale termice care s─â ob╚Ťin─â un raport pre╚Ť-calitate optim. Raport acum ├«mbun─ât─â╚Ťit de reducerile de Black Friday.

Reduceri Centrale termice Black Friday 2021

Centrala termic─â reprezint─â unul dintre cei mai importan╚Ťi piloni ai unei case, ├«n special ├«n perioada aceasta. Normal c─â am venit cu provizii adecvate ╚Öi cu reduceri pe m─âsur─â, pentru a c├óstiga lupta ├«mpotriva facturilor ╚Öi a frigului.

Iarna aceasta vrei s─â ├«╚Ťi controlezi singur(─â) consumul de energie, temperatura din cas─â ╚Öi costul facturilor?

Sau poate c─â a venit momentul s─â dotezi casa de la ╚Ťar─â cu o central─â pe iarn─â? Vrei s─â po╚Ťi profita at├ót de faptul c─â ├«nc─â nu au venit z─âpezile? Atunci campania de Black Friday este pentru tine.

Dar, ├«nainte de a face turul virtual al magazinelor noastre partenere, este important de ╚Ötiut c─âtre ce modele ne ├«ndrept─âm. Dac─â discu╚Ťia se pune ├«n trecut despre centrale termice pe gaz versus centrale pe lemne, unde loca╚Ťia decidea, ast─âzi avem ╚Öi alternativa centralelor electrice. De aceea am considerat c─â este important de vorbit despre fiecare dintre cele 3 tipuri de centrale.

Centrala termic─â pe gaz este cea mai clasic─â, punctul de pornire de altfel. Cea mai popular─â, centrala termic─â pe gaz ofer─â acea libertate ├«n a decide c├ót─â c─âldur─â dorim, la ce or─â, precum ╚Öi costul facturilor. Dac─â atunci c├ónd suntem conecta╚Ťi la re╚Ťeaua prim─âriei nu vom ╚Öti niciodat─â c├ót vom avea de pl─âtit, cu o central─â termic─â pe gaz putem prezice mult mai u╚Öor.

Un alt avantaj ├«l reprezint─â consumul de gaz, care este mai mic (din punct de vedere financiar) fa╚Ť─â de centrala electric─â. De asemenea, o central─â pe gaz este compatibil─â cu un sistem de ╚Ťevi care s─â ofere pardoseala ╚Öi gresia ├«nc─âlzit─â. Po╚Ťi face acest lucru ╚Öi cu o central─â electric─â, dar cu un grad de eficien╚Ť─â mai redus.

Dezavantajul centralelor pe gaz este dat de necesitatea m─âsurilor de siguran╚Ť─â. Controale ╚Öi verific─âri anuale, tot procesul de racordare, detectoare de gaz, toate aceste lucruri sunt esen╚Ťiale atunci c├ónd dispunem de o central─â pe gaz. Chiar dac─â facturile vor fi mai mici, comparativ cu centrala electric─â, celelalte costuri (precum cele men╚Ťionate mai sus) vor compensa rapid.

Iar dac─â nu ai chef s─â te obose╚Öti cu verific─âri anuale, detectoare de gaz, racord─âri ╚Öi verific─âri ale punctelor de consum, atunci centrala electric─â este pentru tine. Modern─â, adaptat─â apartamentelor ╚Öi a vie╚Ťii de ora╚Ö, centrala electric─â ofer─â un stres mult mai mic. Nici m─âcar nu depinzi de re╚Ťeaua de gaze naturale. Ba chiar o po╚Ťi conecta ╚Öi la sistemele de energie regenerabil─â.

Dezavantajul centralei electrice îl reprezintă în schimb puterea, care este mai scăzută decât a unei centrale pe gaz. Dar dacă o folosești pentru apartament, oare chiar mai contează?

Cu siguran╚Ť─â o po╚Ťi folosi ╚Öi la o cas─â/vil─â, dar acolo s-ar putea s─â ie╚Öi mai bine cu o central─â pe lemne. Mai cu seam─â dac─â stai ├«ntr-o zon─â forestier─â, unde lemnul poate s─â fie mai ieftin chiar ╚Öi dec├ót gazul sau curentul. Cu o central─â pe lemne nu vei avea stresul siguran╚Ťei sau a facturii la curent. Nu vei depinde de re╚Ťeaua de electricitate, de re╚Ťeaua de gaze, sau de vremea de afar─â. Tot ce ├«╚Ťi trebuie este un loc separat pentru depozitarea lemnelor ╚Öi e╚Öti gata pentru a face c─âldur─â ├«n─âuntru.

Iar acum, cu reducerile de Black Friday, e╚Öti mai preg─âtit dec├ót ├«n oricare alt─â perioad─â a anului, pentru c─â asemenea reduceri ╚Öi asemenea oferte cu siguran╚Ť─â nu vei mai prinde. Nu la nivelul reducerile de Black Friday!