Centrale termice Black Friday 2024 • Ce reduceri s-au anuntat!

Magazine cu Centrale termice Black Friday 2024

Ne-am pus pe treabă și am construit o rețea întreagă de magazine partenere dedicate electrocasnicelor. Iar pentru că avem nevoie de energie, am început cu centralele termice. Doar nu vom sta în frig, corect?

FLANCO Black Friday 2024

FLANCO Black Friday 2024 www.flanco.ro Clic și Vezi Ofertele! gold

AlecoAir Black Friday 2024

AlecoAir Black Friday 2024 www.alecoair.ro Clic și Vezi Ofertele!

Dyson Black Friday 2024

Dyson Black Friday 2024 www.dyson.com.ro Clic și Vezi Ofertele!

Amazon Black Friday 2024

Amazon Black Friday 2024 www.amazon.de Clic și Vezi Ofertele!

SomProduct Black Friday 2024

SomProduct Black Friday 2024 www.somproduct.ro Clic și Vezi Ofertele!

Elefant.ro Black Friday 2024

Elefant.ro Black Friday 2024 www.elefant.ro Clic și Vezi Ofertele!

Filtro Black Friday 2024

Filtro Black Friday 2024 www.filtro.ro Clic și Vezi Ofertele!

Dedeman Black Friday 2024

Dedeman Black Friday 2024 www.dedeman.ro Clic și Vezi Ofertele!

Geekmall Black Friday 2024

Geekmall Black Friday 2024 www.geekmall.ro Clic și Vezi Ofertele!

Kubex Black Friday 2024

Kubex Black Friday 2024 www.kubex.ro Clic și Vezi Ofertele!

Black Tech Black Friday 2024

Black Tech Black Friday 2024 www.blacktech.ro Clic și Vezi Ofertele!

Mi-Home Xiaomi Black Friday 2024

Mi-Home Xiaomi Black Friday 2024 www.mi-home.ro Clic și Vezi Ofertele!

Vexio Black Friday 2024

Vexio Black Friday 2024 www.vexio.ro Clic și Vezi Ofertele!

Fornello Black Friday 2024

Fornello Black Friday 2024 www.fornello.ro Clic și Vezi Ofertele!

evoMAG Black Friday 2024

evoMAG Black Friday 2024 www.evomag.ro Clic și Vezi Ofertele!

Philips.ro Black Friday 2024

Philips.ro Black Friday 2024 www.philips.ro Clic și Vezi Ofertele!

Electrolux Black Friday 2024

Electrolux Black Friday 2024 www.electrolux.ro Clic și Vezi Ofertele!

ITGalaxy Black Friday 2024

ITGalaxy Black Friday 2024 www.itgalaxy.ro Clic și Vezi Ofertele!

Karcher Black Friday 2024

Karcher Black Friday 2024 kaercher.com/ro Clic și Vezi Ofertele!

ForIT Black Friday 2024

ForIT Black Friday 2024 www.forit.ro Clic și Vezi Ofertele!

Reduceri Centrale termice Black Friday 2024

Centrala termică reprezintă unul dintre cei mai importanți piloni ai unei case, în special în perioada aceasta. Normal că am venit cu provizii adecvate și cu reduceri pe măsură, pentru a câstiga lupta împotriva facturilor și a frigului.

Branduri de Centrale termice Black Friday 2024

Brandurile consecrate în industria centralelor termice și-au anunțat prezența anul acesta cu cele mai noi centrale termice, dar și cu centrale termice care să obțină un raport preț-calitate optim. Raport acum îmbunătățit de reducerile de Black Friday.

Iarna aceasta vrei să îți controlezi singur(ă) consumul de energie, temperatura din casă și costul facturilor?

Sau poate că a venit momentul să dotezi casa de la țară cu o centrală pe iarnă? Vrei să poți profita atât de faptul că încă nu au venit zăpezile? Atunci campania de Black Friday este pentru tine.

Dar, înainte de a face turul virtual al magazinelor noastre partenere, este important de știut către ce modele ne îndreptăm. Dacă discuția se pune în trecut despre centrale termice pe gaz versus centrale pe lemne, unde locația decidea, astăzi avem și alternativa centralelor electrice. De aceea am considerat că este important de vorbit despre fiecare dintre cele 3 tipuri de centrale.

Centrala termică pe gaz este cea mai clasică, punctul de pornire de altfel. Cea mai populară, centrala termică pe gaz oferă acea libertate în a decide câtă căldură dorim, la ce oră, precum și costul facturilor. Dacă atunci când suntem conectați la rețeaua primăriei nu vom ști niciodată cât vom avea de plătit, cu o centrală termică pe gaz putem prezice mult mai ușor.

Un alt avantaj îl reprezintă consumul de gaz, care este mai mic (din punct de vedere financiar) față de centrala electrică. De asemenea, o centrală pe gaz este compatibilă cu un sistem de țevi care să ofere pardoseala și gresia încălzită. Poți face acest lucru și cu o centrală electrică, dar cu un grad de eficiență mai redus.

Dezavantajul centralelor pe gaz este dat de necesitatea măsurilor de siguranță. Controale și verificări anuale, tot procesul de racordare, detectoare de gaz, toate aceste lucruri sunt esențiale atunci când dispunem de o centrală pe gaz. Chiar dacă facturile vor fi mai mici, comparativ cu centrala electrică, celelalte costuri (precum cele menționate mai sus) vor compensa rapid.

Iar dacă nu ai chef să te obosești cu verificări anuale, detectoare de gaz, racordări și verificări ale punctelor de consum, atunci centrala electrică este pentru tine. Modernă, adaptată apartamentelor și a vieții de oraș, centrala electrică oferă un stres mult mai mic. Nici măcar nu depinzi de rețeaua de gaze naturale. Ba chiar o poți conecta și la sistemele de energie regenerabilă.

Dezavantajul centralei electrice îl reprezintă în schimb puterea, care este mai scăzută decât a unei centrale pe gaz. Dar dacă o folosești pentru apartament, oare chiar mai contează?

Cu siguranță o poți folosi și la o casă/vilă, dar acolo s-ar putea să ieși mai bine cu o centrală pe lemne. Mai cu seamă dacă stai într-o zonă forestieră, unde lemnul poate să fie mai ieftin chiar și decât gazul sau curentul. Cu o centrală pe lemne nu vei avea stresul siguranței sau a facturii la curent. Nu vei depinde de rețeaua de electricitate, de rețeaua de gaze, sau de vremea de afară. Tot ce îți trebuie este un loc separat pentru depozitarea lemnelor și ești gata pentru a face căldură înăuntru.

Iar acum, cu reducerile de Black Friday, ești mai pregătit decât în oricare altă perioadă a anului, pentru că asemenea reduceri și asemenea oferte cu siguranță nu vei mai prinde. Nu la nivelul reducerile de Black Friday!