Echipament fotbal Black Friday 2024 • Ce reduceri s-au anuntat!

Magazine cu Echipament fotbal Black Friday 2024

Orice selecționer depinde de o echipă de succes. Așa că i-am selecționat pe cei mai buni dintre cei mai buni. Nu ne crezi? Te invităm să ne studiezi echipa care este mai mare de 11.

Reduceri Echipament fotbal Black Friday 2024

Un fotbalist adevărat se va echipa adecvat. Nicio piesă din echipament nu trebuie să lipsească. Nici un gol nu trebuie să fie ratat din cauza echipamentului neadecvat. Așa că am redus prețurile la absolut toate articolele de fotbal, pentru ca tu să poți da 100% pe teren.

Branduri de Echipament fotbal Black Friday 2024

Intră în arenă și descoperă echipa noastră de succes, care ți-a adus echipament de cea mai înaltă calitate. Atât pentru toată echipa ta, cât și pentru echipa de juniori. Chiar și pentru arbitru ne-am echipat.

Black Friday te echipează cu cele mai tari reduceri pentru cel mai îndrăgit sport al românilor. Indiferent de vârstă, sex sau echipa preferată, noi ne-am calificat în finala pentru reduceri și suntem gata să jucăm. În avantajul tău bineințeles.

Cât de echipați sunteți?

Ca pentru Liga I, indiferent de țară sau grupa de vârstă. De fapt, echipamentul nostru este la fel de numeros atât pentru cei mari, cât și pentru cei mici.

Depozitare și transport? Nicio problemă, avem asigurate pentru tine genți și rucsacuri, căptușite după nevoile tale și după brandul preferat.

Ghetele? La fel, o selecție întreagă. Tu alegi brandul, mărimea și brandul, iar noi îți vom arăta stocul. Gazon uscat sau umed, avem ghetele și crampoanele pregătite. Și pentru că ești la secțiunea ghete, te invităm să te uiți și la protectoarele pentru tibie. Indiferent de intensitatea antrenamentului, cumpără-le și ne vei mulțumi după.

Dacă tot am vorbit de ploaie mai devreme, te invităm să treci pe la garderoba de schi și să probezi sosetele impermeabile. Și ele sunt la reducere, iar ploaia nu îți va mai deranja picioarele deloc.

Cât despre pantaloni, avem și pantaloni scurți și pantaloni lungi. Colanți și pentru doamne și domnișoare. Depinde doar să alegi brandul preferat, de restul ne ocupăm noi.

La fel este și cu tricourile și bluzele. Tricouri cu mânecă lungă sau scurtă, bluze, maieuri, toate le găsești aici, într-un singur loc. Iar pentru acele antrenamente și meciuri jucate seara sau în frig, avem și o gamă largă de hanorace și bluze care să reziste temperaturilor de afară.

Dar pentru fotbal de sală? Dacă vă decideți să vă adunați pentru fotbalul în sală, avem garderoba pregătită și cu încălțăminte specială pentru fotbal de sală, precum și îmbrăcăminte lejeră.

Mai rămân accesoriile, care sunt diverse și variate. Atât de diverse și variate, încât te invităm să te uiți prin magazinul nostru virtual.

Menționăm esențialele mingi de fotbal, iar pentru cei profesioniști avem și chei de reglare a crampoanelor, iar pentru arbitru avem și ceasuri profesioniste cu care să cronometreze acele meciuri intense dintre prieteni. Restul accesoriilor te invităm să le descoperi singur.

Așadar, fie că ieși la un fotbal cu prietenii sau că joci în Liga I, aici găsești tot echipamentul de care ai nevoie pentru a juca fotbal la cel mai înalt nivel. Mai mult decât atât, de Black Friday îl găsești la prețuri reduse substanțial.

Tu în ce ligă alegi să joci? Noi am ales în jucăm în liga I, a reducerilor cel puțin. Sperăm doar că am înscris suficiente goluri încât să te convingem să pariezi pe noi și pe calitatea oferită de partenerii noștri.