Rucsacuri Black Friday 2020 • Ce reduceri s-au anuntat!

Dacă rucsacurile erau acum câțiva ani dedicate celor pasionați de natură și de aventură, astăzi rucscacul și-a găsit locul în mediul urban și s-a adaptat de minune. Așa că le-am inclus și pe ele pe lista de reduceri de Black Friday.

Rucsacul a devenit un accesoriu din ce în ce mai prezent în viețile noastre. Și facem referire la viața noastră de zi de zi, nu doar la activitățile de weekend.

Rucsacurile de tip sport nu au fost uitate în schimb, ci din contră, au fost îmbunătățite constant cu trecerea anilor, iar acum avem la dispoziție o gamă pe cât de variată, pe atât de specializată.

Ce rucsac să aleg?

Aici depinde numai de tine. Totuși, dacă ești nehotărât(ă) și vrei un rucsac care se pretează pentru foarte multe activități, atunci te invităm să te uiți la secțiunea dedicată rucsacurilor de jogging și cross-country. Chiar dacă sunt dedicate în general pentru aceste activități, pot face față cu brio și jogging-ului urban.

Cu greutate redusă, preț redus, materiale de calitate și o capacitate de la 10 la 40L sau chiar mai mult, s-ar putea să fie tot ce trebuie pentru activitățile de zi de zi.

Ce le face speciale pentru jogging?

Cureaua de la piept și compartimentul pentru apă, deoarece vei avea nevoie obligatoriu de apă atunci când mergi la alergat. Sau când mergi pe stradă, vara, la temperaturi de 40 de grade. Așadar, un ghiozdan polivalent, pentru cei care pun utilitatea pe primul loc și vor să facă o alegere cât mai cerebrală.

Și dacă tot suntem la secțiunea sport, te invităm să te uiți și la gama de rucsacuri pentru ciclism, care au cadrul curbat pentru o poziție cât mai corectă pe bicicletă. Sau poate te-ar interesa un rucsac lombar pentru călătoriile scurte? Indiferent de ceea ce cauți, noi avem stocul pregătit. Chiar și pentru acei pasionați de natură și de munte, care vor un rucasc de drumeție, mare și zdravăn. 40L, 60L, 70L, 90L? Nicio problemă, avem pe stoc orice model și orice configurație. Iar acum nu mai trebuie să îți faci griji pentru prețul care este în general ridicat la aceste rucsacuri, pentru că reducerile de Black Friday sunt alături de tine în această călătorie.

Dar dacă dorești un rucsac universal, fără funcție specială, doar ca să poți lua cu tine laptopul și/sau cursurile și hârtiile, atunci avem o gamă largă pe care nu avem cum să o enumerăm aici. Totul ține de gust și de buget.

Dar dacă nu dorești un rucsac universal și nu dorești o achiziție făcută cu creierul ci cu inima, atunci te invităm la secțiunea de modă. Și când ne referim la modă, ne referim la cele mai bune branduri, care nu știu neapărat cum să facă un rucsac de aventură, dar cu siguranță știu să facă un rucsac elegant. Modă în detrimental funcționalității. Totuși, nu trebuie să te panichezi, aceste rucascuri sunt pregătite și vor face față provocărilor urbane. Oricum sunt slabe șanse ca să iei un rucsac de genul acesta pe munte.

Așa că, indiferent de ce planuri de cumpărături ai, poți sta liniștit(ă) știind că reducerile sunt de partea ta. La fel cum este și, inițial cel puțin, stocul.