Lustre Black Friday 2020 • Ce reduceri s-au anuntat!

Magazine cu Lustre Black Friday 2020

Po╚Ťi avea cel mai performant bec, dar nu vei face nimic f─âr─â o lustr─â. La fel cum po╚Ťi avea cea mai performant─â campanie de reduceri, dar nu vei face nimic f─âr─â parteneri pe m─âsur─â. Urm├ónd aceast─â logic─â, am contactat cele mai mari magazine de bricolaj din ╚Ťar─â. Iat─â cine s-a prezentat.

Branduri de Lustre Black Friday 2020

Cele mai performante branduri, at├ót ├«n materie de bricolaj c├ót ╚Öi ├«n materie de tehnologie, prezente ├«n catalogul nostru. Pentru o iluminare de top, cu o calitate de top ╚Öi cu o eficien╚Ť─â energetic─â de top. Topul sau nimic, aceast─â deviz─â este comun─â at├ót pentru partenerii no╚Ötri c├ót ╚Öi pentru noi, echipa Black Friday Rom├ónia.

Reduceri Lustre Black Friday 2020

Nu trebuie să ajustezi lustra pentru a vedea reducerile mai bine. Da, chiar sunt adevărate, chiar la valorile acestea. Dacă lustrele vor fi dotate cu cele mai performante și mai economice becuri, este necesar ca și reducerile să fie la fel de performante.

Ți s-a aprins becul când ai auzit de campania de Black Friday?

Nicio problem─â, noi avem lustra potrivit─â. Bun venit la sec╚Ťiunea dedicat─â lustrelor, o sec╚Ťiune dedicat─â at├ót amatorilor c├ót ╚Öi profesioni╚Ötilor. Reducerile sunt la fel de mari ├«n ambele cazuri.

Cu ce m─â pute╚Ťi lumina ├«n aceast─â sec╚Ťiune?

Cu o scurt─â prezentare a sec╚Ťiunii dedicat─â lustrelor ╚Öi l─âmpilor. Primul lucru, cu care este esen╚Ťial s─â ├«ncepem de altfel, este faptul c─â toate func╚Ťioneaz─â cel mai bine cu tehnologie LED. La urma urmei, o campanie de reduceri care prezint─â cele mai noi tendin╚Ťe nu putea s─â se prezinte altfel dec├ót cu standarul modern ├«n materie de iluminat.

Mai departe? Depinde de necesit─â╚Ťile tale.

Cu mic, cu mare, cele mai mici sunt l─âmpile care iau forma personajelor preferate ale celor mici. ├Än felul acesta po╚Ťi spune c─â ├«ntradev─âr ├«mbini pl─âcutul cu utilul. Iar mul╚Ťumit─â tehnologiei LED, dac─â micu╚Ťii vor ating din gre╚Öeal─â lampa nu se vor arde, pentru c─â spre deosebire de clasicul halogen, LED-ul nu genereaz─â la fel de mult─â c─âldur─â. De fapt, LED-ul genereaz─â mai pu╚Ťin─â c─âldur─â dec├ót dac─â ar sta copilul direct ├«n raza soarelui.

Dar dac─â vrem s─â lumin─âm mai mult de o mas─â sau o noptier─â, atunci trebuie s─â trecem la articole mai mari. Avem, spre exemplu, clasica plafonier─â sau spoturi, dup─â preferin╚Ťele tale. Planofiera are un aspect mai clasic, dar ╚Öi putere mai mare, pe c├ónd spoturile aduc o not─â de modernitate ╚Öi discre╚Ťie. Iar dac─â alegi s─â optezi pentru spoturi incastrate, atunci discre╚Ťia va fi maxim─â, atunci c├ónd vine vorba de iluminare.

Sau poate dore╚Öti un element de spectaculozitate. ├Än cazul acesta ├«╚Ťi recomand─âm gama de l─âmpi suspendate de tip pendul. De departe cele mai spectaculoase, cu toate formele posibile, cu tehnologii de ultim─â genera╚Ťie care permit un iluminat de mare putere, dar ╚Öi ajustabil ├«n acela╚Öi timp. Prev─âzute cu un reglaj at├ót pe partea de iluminare c├ót ╚Öi pe partea de lungime, aceste penduluri de obicei vin la pachet ╚Öi cu un pre╚Ť pe m─âsur─â. Nu ╚Öi de Black Friday, unde reducerile aduc aceste articole scumpe la pre╚Ťuri mult mai accesibile pentru mult mai mult─â lume. ╚śi dac─â tot e╚Öti ├«n c─âutare de a╚Öa ceva, te inform─âm c─â unele dintre aceste l─âmpi au ╚Öi posibilitatea de a ajusta temperatura luminii, pentru a crea o lumin─â alb─â cald─â sau mai rece. Te-am f─âcut curios?

Ar fi prea mult de scris despre gama noastr─â de iluminat interior, a╚Öa c─â te l─âs─âm pe tine s─â descoperi. Te l─âs─âm pe tine s─â descoperi gama de iluminat de tip aplic─â, care asigur─â discre╚Ťie total─â, sau gama de l─âmpi clasice de podea.

Dac─â dore╚Öti s─â te orientezi pentru o gam─â de lustre ╚Öi l─âmpi exterioare, garaj, ╚Öantier sau doar ├«n curte, avem preg─âtite pentru tine generatoare, proiectoare ╚Öi l─âmpi cu panouri solare. Dar acolo te invit─âm s─â te ui╚Ťi ╚Öi la sec╚Ťiunea dedicat─â becuri.

Până atunci, noi sperăm că te-am luminat pe această temă într-o mică măsură. Cât despre reduceri, nu te lăsăm pe întuneric, ci te invităm să le descoperi singur.