Lustre Black Friday 2020 • Ce reduceri s-au anuntat!

Ți s-a aprins becul când ai auzit de campania de Black Friday?

Nicio problem─â, noi avem lustra potrivit─â. Bun venit la sec╚Ťiunea dedicat─â lustrelor, o sec╚Ťiune dedicat─â at├ót amatorilor c├ót ╚Öi profesioni╚Ötilor. Reducerile sunt la fel de mari ├«n ambele cazuri.

Cu ce m─â pute╚Ťi lumina ├«n aceast─â sec╚Ťiune?

Cu o scurt─â prezentare a sec╚Ťiunii dedicat─â lustrelor ╚Öi l─âmpilor. Primul lucru, cu care este esen╚Ťial s─â ├«ncepem de altfel, este faptul c─â toate func╚Ťioneaz─â cel mai bine cu tehnologie LED. La urma urmei, o campanie de reduceri care prezint─â cele mai noi tendin╚Ťe nu putea s─â se prezinte altfel dec├ót cu standarul modern ├«n materie de iluminat.

Mai departe? Depinde de necesit─â╚Ťile tale.

Cu mic, cu mare, cele mai mici sunt l─âmpile care iau forma personajelor preferate ale celor mici. ├Än felul acesta po╚Ťi spune c─â ├«ntradev─âr ├«mbini pl─âcutul cu utilul. Iar mul╚Ťumit─â tehnologiei LED, dac─â micu╚Ťii vor ating din gre╚Öeal─â lampa nu se vor arde, pentru c─â spre deosebire de clasicul halogen, LED-ul nu genereaz─â la fel de mult─â c─âldur─â. De fapt, LED-ul genereaz─â mai pu╚Ťin─â c─âldur─â dec├ót dac─â ar sta copilul direct ├«n raza soarelui.

Dar dac─â vrem s─â lumin─âm mai mult de o mas─â sau o noptier─â, atunci trebuie s─â trecem la articole mai mari. Avem, spre exemplu, clasica plafonier─â sau spoturi, dup─â preferin╚Ťele tale. Planofiera are un aspect mai clasic, dar ╚Öi putere mai mare, pe c├ónd spoturile aduc o not─â de modernitate ╚Öi discre╚Ťie. Iar dac─â alegi s─â optezi pentru spoturi incastrate, atunci discre╚Ťia va fi maxim─â, atunci c├ónd vine vorba de iluminare.

Sau poate dore╚Öti un element de spectaculozitate. ├Än cazul acesta ├«╚Ťi recomand─âm gama de l─âmpi suspendate de tip pendul. De departe cele mai spectaculoase, cu toate formele posibile, cu tehnologii de ultim─â genera╚Ťie care permit un iluminat de mare putere, dar ╚Öi ajustabil ├«n acela╚Öi timp. Prev─âzute cu un reglaj at├ót pe partea de iluminare c├ót ╚Öi pe partea de lungime, aceste penduluri de obicei vin la pachet ╚Öi cu un pre╚Ť pe m─âsur─â. Nu ╚Öi de Black Friday, unde reducerile aduc aceste articole scumpe la pre╚Ťuri mult mai accesibile pentru mult mai mult─â lume. ╚śi dac─â tot e╚Öti ├«n c─âutare de a╚Öa ceva, te inform─âm c─â unele dintre aceste l─âmpi au ╚Öi posibilitatea de a ajusta temperatura luminii, pentru a crea o lumin─â alb─â cald─â sau mai rece. Te-am f─âcut curios?

Ar fi prea mult de scris despre gama noastr─â de iluminat interior, a╚Öa c─â te l─âs─âm pe tine s─â descoperi. Te l─âs─âm pe tine s─â descoperi gama de iluminat de tip aplic─â, care asigur─â discre╚Ťie total─â, sau gama de l─âmpi clasice de podea.

Dac─â dore╚Öti s─â te orientezi pentru o gam─â de lustre ╚Öi l─âmpi exterioare, garaj, ╚Öantier sau doar ├«n curte, avem preg─âtite pentru tine generatoare, proiectoare ╚Öi l─âmpi cu panouri solare. Dar acolo te invit─âm s─â te ui╚Ťi ╚Öi la sec╚Ťiunea dedicat─â becuri.

Până atunci, noi sperăm că te-am luminat pe această temă într-o mică măsură. Cât despre reduceri, nu te lăsăm pe întuneric, ci te invităm să le descoperi singur.