Lustre Black Friday 2019 • Ce reduceri s-au anuntat!

Magazine cu Lustre Black Friday 2019

Poți avea cel mai performant bec, dar nu vei face nimic fără o lustră. La fel cum poți avea cea mai performantă campanie de reduceri, dar nu vei face nimic fără parteneri pe măsură. Urmând această logică, am contactat cele mai mari magazine de bricolaj din țară. Iată cine s-a prezentat.

Branduri de Lustre Black Friday 2019

Cele mai performante branduri, atât în materie de bricolaj cât și în materie de tehnologie, prezente în catalogul nostru. Pentru o iluminare de top, cu o calitate de top și cu o eficiență energetică de top. Topul sau nimic, această deviză este comună atât pentru partenerii noștri cât și pentru noi, echipa Black Friday România.

Reduceri Lustre Black Friday 2019

Nu trebuie să ajustezi lustra pentru a vedea reducerile mai bine. Da, chiar sunt adevărate, chiar la valorile acestea. Dacă lustrele vor fi dotate cu cele mai performante și mai economice becuri, este necesar ca și reducerile să fie la fel de performante.

Ți s-a aprins becul când ai auzit de campania de Black Friday?

Nicio problemă, noi avem lustra potrivită. Bun venit la secțiunea dedicată lustrelor, o secțiune dedicată atât amatorilor cât și profesioniștilor. Reducerile sunt la fel de mari în ambele cazuri.

Cu ce mă puteți lumina în această secțiune?

Cu o scurtă prezentare a secțiunii dedicată lustrelor și lămpilor. Primul lucru, cu care este esențial să începem de altfel, este faptul că toate funcționează cel mai bine cu tehnologie LED. La urma urmei, o campanie de reduceri care prezintă cele mai noi tendințe nu putea să se prezinte altfel decât cu standarul modern în materie de iluminat.

Mai departe? Depinde de necesitățile tale.

Cu mic, cu mare, cele mai mici sunt lămpile care iau forma personajelor preferate ale celor mici. În felul acesta poți spune că întradevăr îmbini plăcutul cu utilul. Iar mulțumită tehnologiei LED, dacă micuții vor ating din greșeală lampa nu se vor arde, pentru că spre deosebire de clasicul halogen, LED-ul nu generează la fel de multă căldură. De fapt, LED-ul generează mai puțină căldură decât dacă ar sta copilul direct în raza soarelui.

Dar dacă vrem să luminăm mai mult de o masă sau o noptieră, atunci trebuie să trecem la articole mai mari. Avem, spre exemplu, clasica plafonieră sau spoturi, după preferințele tale. Planofiera are un aspect mai clasic, dar și putere mai mare, pe când spoturile aduc o notă de modernitate și discreție. Iar dacă alegi să optezi pentru spoturi incastrate, atunci discreția va fi maximă, atunci când vine vorba de iluminare.

Sau poate dorești un element de spectaculozitate. În cazul acesta îți recomandăm gama de lămpi suspendate de tip pendul. De departe cele mai spectaculoase, cu toate formele posibile, cu tehnologii de ultimă generație care permit un iluminat de mare putere, dar și ajustabil în același timp. Prevăzute cu un reglaj atât pe partea de iluminare cât și pe partea de lungime, aceste penduluri de obicei vin la pachet și cu un preț pe măsură. Nu și de Black Friday, unde reducerile aduc aceste articole scumpe la prețuri mult mai accesibile pentru mult mai multă lume. Și dacă tot ești în căutare de așa ceva, te informăm că unele dintre aceste lămpi au și posibilitatea de a ajusta temperatura luminii, pentru a crea o lumină albă caldă sau mai rece. Te-am făcut curios?

Ar fi prea mult de scris despre gama noastră de iluminat interior, așa că te lăsăm pe tine să descoperi. Te lăsăm pe tine să descoperi gama de iluminat de tip aplică, care asigură discreție totală, sau gama de lămpi clasice de podea.

Dacă dorești să te orientezi pentru o gamă de lustre și lămpi exterioare, garaj, șantier sau doar în curte, avem pregătite pentru tine generatoare, proiectoare și lămpi cu panouri solare. Dar acolo te invităm să te uiți și la secțiunea dedicată becuri.

Până atunci, noi sperăm că te-am luminat pe această temă într-o mică măsură. Cât despre reduceri, nu te lăsăm pe întuneric, ci te invităm să le descoperi singur.