Truse machiaj Black Friday 2020 • Ce reduceri s-au anuntat!

Completează trusa de machiaj cu cea mai tare campania de reduceri.

Ce conține trusa de reduceri de Black Friday?

Reduceri pentru toată lumea, toate vârstele și toate buzunarele.

Sunt șanse ca să te afli pe această pagină pentru că vrei să faci un cadou, la fel cum sunt șanse să te afli aici pentru că vrei să fii o make-up artist desăvârșită. Nu este nicio problemă, noi ne-am gândit la toate.

Începem de la mic și te anunțăm că am venit și cu mini truse de machiaj, la fel și cu truse de farduri la prețuri entry-level. Poate că vrei să faci un cadou cuiva, sau poate ție, sau poate unei junioare din familie. Indiferent de motiv, acest palete de farduri costă câteva zeci de lei la preț întreg, iar acum de Black Friday prețurile au scăzut și mai mult. Sau poate că vrei o paletă de farduri care să nu coste prea mult pentru că oricum o folosești strict pentru tine și oricum te machiezi ocazional. Sau poate ai 10 ani și vrei să fii în ton cu ultima modă și ultimele tendințe în materie de machiaj: cu mini make-up kit-ul ești salvată și propulsată direct în lumea glam.

Apoi depinde de tine dacă dorești o paletă de farduri pentru smokey eyes, sau pentru machiaj nude, sau poate le cumperi pe amândouă, că oricum sunt reduceri substanțiale de Black Friday.

Sau poate ești la început de drum ca și make-up artist, așa că pentru tine partenerii noștri de Black Friday au venit cu mini training kit-uri, truse pentru începătoarea din tine. Iar dacă ești în situația în care trusa ta începe să crească, categoric vei avea nevoie de trusă profesională de cosmetice, fie din metal sau din sticlă. Știm că sunt costisitoare și necesare pentru o make-up artist cu multe cliente și care mai ales merge să machieze acea mireasă și prietenele ei. Pentru rezistență, dimensiune și discreție recomandăm să mergi pe mâna (sau mânerul) unei truse de cosmetice metalică. Chiar dacă este mai grea și mai scumpă, este net superioară și arată fix cum ar trebuie să arate trusa unei make-up artist.

Cât despre factorul preț, acesta este anulat simțitor de către reducerile noastre de Black Friday. Sau poate că vrei să ieși din tiparele clasice? Nicio problemă, partenerii noștri de Black Friday au venit cu câteva design-uri ieșite din comun pentru trusele de machiaj, care garantat nu te vor lăsa dezamăgită sau în nevoie de spațiu suplimentar. Tot ce trebuie să faci este să te gândești dacă vrei să o cumperi.

Care este recomandarea noastră? Dacă dorești să cumperi o trusă de farduri, îți recomandăm să urci cât mai sus. Chiar dacă unele truse sunt scumpe în mod normal, cu reducerile noastre nu vei avea provocarea aceasta.

La urma urmei, o trusă de farduri nu se va consuma prea curând. Este un articol de make-up durabil, care îl cumperi o dată la ceva timp. Așa că fă o investiție de calitate, de Black Friday!