iPhone Black Friday 2024 • Ce reduceri s-au anuntat!

Magazine cu iPhone Black Friday 2024

Un singur producător, un telefon și totuși o cerere atât de mare. Iar aici ne referim doar la cel mai nou model care a fost lansat. Deși partenerii noștri au reduceri senzaționale și la generațiile anterioare, cât și la toate versiunile posibile ale lansărilor actuale. Doar pentru că vorbim despre un singur model asta nu înseamnă că vorbim despre o singură versiune.

Reduceri iPhone Black Friday 2024

Ca orice tehnologie nouă, va fi scumpă. Iar dacă este tehnologia nouă de la Apple, va fi foarte scumpă. Așa că reducerile de Black Friday sunt mai mult decât binevenite.

Branduri de iPhone Black Friday 2024

Acel măr mușcat de pe spatele telefonului a creat o adevărată cultură. O cultură atât de puternică încât iPhone nu mai are nevoie de nici un fel de promovare. O reputație câștigată în timp, prin calitate, elengață și simplitate.

Eleganță. Simplitate. Performanță. Prestigiu.

Astea ar fi doar câteva dintre lucrurile pe care le definesc brandul Apple. Iar când spui Apple de obicei primul gând este direcționat către gama lor de telefoane, celebrul iPhone.

Vrei ca smartphone-ul tău să fie din gama premium, dar nu știi pe mâna cărui producător să mergi? Ești curios (curioasă) să vezi ce reduceri am aplicat de Black Friday iPhone-urilor? Vrei să faci un cadou special de sărbători? Bun venit la secțiunea dedicată exclusiv acestor telefoane speciale.

iPhone-ul a fost o idee genială, a fost practic produsul care a pus Apple pe harta electronicelor, iar iPhone-ul a urcat imediat în vârful avantgardei telefonice. Apărut în 2007, proiectul lui Steve Jobs avea să scrie istorie mulți ani de acum încolo. Ideea a fost simplă: un telefon simplu, care să gândească pentru tine și care să îți facă viața cât mai ușoară. Un concept total diferit față de ceea ce era în vogă atunci: începutul smartphone-urilor, care ofereau posibilități nenumerate de personalizare, dar care totuși erau destul de greu de folosit de către cei care nu erau pasionați de tehnologie. Gândit inițial ca o tabletă, Steve Jobs a decis orientarea către un smartphone, dar care să fie în același timp și revoluționar. Astfel, apare în 2007 iPhone 4, unul dintre cele mai cunoscute modele din gama iPhone. Cu toții cunoaștem pe cineva care a avut cândva un iPhone 4 (sau poate chiar noi). Și probabil că mai cunoaștem persoane care încă folosesc iPhone 4, chiar dacă acum are o vârsta venerabilă.

Simplitatea acestora și axarea pe funcționalitate a oferit chiar și iPhone-urile vechi să rămână funcționale chiar și astăzi. Un iPhone nu a avut niciodată ultimul cuvânt de spus în materie de aplicații și performanțe, dar mereu a obținut calificative mari pe partea de fiabilitate, pe partea de design, pe partea de calitate a sunetului. Pe partea de foto, pe partea de video. Acele lucruri pe care le folosim efectiv în fiecare zi. Da, sigur, poate că opțiunea de jocuri este limitată, dar ești câștigat(ă) pe toate celelalte planuri. Multe dintre smartphone-urile din 2007 astăzi nu mai funcționează, dar un iPhone 4 are relevanță chiar și astăzi, chiar dacă este depășit ca și dimensiuni și ca performanțe. Camera foto, autonomia bateriei, calitatea sunetului în schimb, acestea au rămas ca în prima zi.

Și că tot am vorbit despre calitatea imaginii și despre camera foto, toate iPhone-urile moderne vin cu o cameră foto de 12 MP optimizată într-un fel în care ai spune că au apelat la forțe nu tocmai terestre de au ajuns la o asemenea calitate. O optimizare și un grad de inovație care duc perfomanța și calitatea la un nivel nou, an de an. De la camere foto revoluționare, până la tehnologia de display Retina și Super Retina, un pas important în această industrie. Practic, imaginea este atât de clară încât ochiul uman nu mai poate face diferența dintre pixeli. Este atât de realistic încât vei avea dificultăți în a te convinge că totuși te uiți la un ecran. Pentru că un iPhone vorbește despre experiența utilizării, nu doar despre cifre și performanță.

Poate că la capitolul performanțe iPhone-ul are competiție serioasă, dar la capitolul calitate a imaginii, a pozelor, a camerei video și a tot ce ține de culori, iPhone rămâne în top.

Iar acum ai și tu șansa de a fi în top, mulțumită reducerilor de Black Friday. Știm deja prețurile pentru ultimele lansări iPhone. Acum rămâne doar să rămâi surprins de reducerile noastre și de capabilitățile noului iPhone.