SSD Black Friday 2020 • Ce reduceri s-au anuntat!

Magazine cu SSD Black Friday 2020

Toat─â baza de date a magazinelor partenere se afl─â la un click distan╚Ť─â, trebuie doar s─â dai click. Nici m─âcar nu trebuie s─â fii fizic ├«n magazine, sau nici m─âcar nu trebuie s─â fii acas─â. Pentru c─â un SSD vorbe╚Öte ├«n primul r├ónd despre mobilitate.

Branduri de SSD Black Friday 2020

Cei mai mari produc─âtori din industria de stocare a informa╚Ťii s-au anun╚Ťat ╚Öi au venit al─âturi de noi. Produc─âtori care au perfec╚Ťionat tehnologia de stocare a datelor ╚Öi au miniaturizat-o, astfel ├«nc├ót ╚Öi laptop-urile s─â se poat─â bucura de memorie extern─â.

Reduceri SSD Black Friday 2020

Reduceri cu o vitez─â de 500mb/s fac diferen╚Ťa ├«n buzunarul t─âu, acum de Black Friday. Descarc─â reducerile, compar─â produsele ╚Öi alege SSD-ul perfect pentru laptopul t─âu, pentru datele tale.

Pune deoparte c├ót mai multe articole pentru campania de Black Friday. Noi le-am stocat d├ęj├á. Pe hard disk, pe stick sau pe SSD. Trebuie doar s─â accesezi informa╚Ťia. Pentru c─â informa╚Ťia ├«nseamn─â putere, iar Black Friday ├«nseamn─â tehnologie de top la pre╚Ťuri reduse.

Ce este un SSD?

SSD-ul este o alternativ─â de stocare a datelor la clasicul HDD. Func╚Ťioneaz─â la fel ca un HDD, ├«n sensul c─â se conecteaz─â la sistem ╚Öi stocheaz─â datele. Dar de aici, diferen╚Ťele ├«ncep s─â apar─â.

Care sunt avantajele unui SSD?

Avantajul principal al unui SSD ├«l reprezint─â viteza de accesare a datelor. Spre deosebire de un HDD classic, care este ac╚Ťionat mecanic, un SSD func╚Ťioneaz─â mai degrab─â pe principiul unui USB m─ârit. Acest aspect vine cu avantaje ╚Öi dezavantaje, dar acum vorbim doar despre avantaje. Astfel, viteza de citire se m─âsoar─â ├«n MB/s, exact ca la un USB, spre deosebire de RPM-ul classic al unui HDD.

Un alt avantaj ├«l reprezint─â pre╚Ťul, care este u╚Öor mai accesibil dec├ót ├«n cazul unui HDD. Dar acest avantaj este redus semnificativ de campania noastr─â de reduceri de Black Friday.

Cel─âlalt avantaj major ├«l reprezint─â dimensiunile compacte ale unui SSD. Spre deosbire de HDD, un SSD poate fi montat ├«ntr-un laptop, un lucru fizic imposibil de f─âcut cu un HDD. Ar mai fi op╚Ťiunea unui HDD extern, dar pentru o via╚Ť─â activ─â un SSD este mult superior doar din acest aspect.

Care este dezavantajul unui SSD?

Primul dezavantaj ├«l reprezint─â capacitatea redus─â de stocare comparativ cu un HDD. Dac─â un HDD poate avea o capacitate de 6 TB, un SSD se va opri pe la 500 GB. De╚Öi, dac─â ai un laptop, 500 GB s-ar putea s─â ├«╚Ťi ajung─â.

Al doilea dezavantaj ├«l reprezint─â faptul c─â un SSD este mai pretabil unui laptop, deoarece pentru sisteme PC un HDD va face o treab─â mult mai bun─â. Dar iar─â╚Öi, un HDD este restric╚Ťionat doar la un PC, pe c├ónd un SSD poate fi folosit ╚Öi la laptop ╚Öi la PC.

Ce mai trebuie să am în vedere?

├Än primul r├ónd, faptul c─â fiecare SSD este la cele mai ├«nalte standarde SATA-III, care permite o rat─â de transfer de p├ón─â la 600 MB/s. A╚Öadar, r─âm├óne s─â alegi SSD-ul ├«n func╚Ťie de capacitatea de citire ╚Öi scriere. Cu c├ót mai mult, cu at├ót mai bine! La fel ╚Öi cu capacitatea de stocare, care depinde doar de buzunarul t─âu. ┬áSe ├«ncepe de la 60 GB ╚Öi se ajunge p├ón─â la 500 GB. ┬áIar acum cu reducerile de Black Friday, po╚Ťi cump─âra c├ót mai mult.

Așadar, considerând acești factori, rămâne la alegerea ta dacă vrei să extinzi capacitatea de stocare a laptopului tău. Noi ne-am făcut datoria și am adus reducerile de partea ta.