SSD Black Friday 2024 • Ce reduceri s-au anuntat!

Magazine cu SSD Black Friday 2024

Toată baza de date a magazinelor partenere se află la un click distanță, trebuie doar să dai click. Nici măcar nu trebuie să fii fizic în magazine, sau nici măcar nu trebuie să fii acasă. Pentru că un SSD vorbește în primul rând despre mobilitate.

Reduceri SSD Black Friday 2024

Reduceri cu o viteză de 500mb/s fac diferența în buzunarul tău, acum de Black Friday. Descarcă reducerile, compară produsele și alege SSD-ul perfect pentru laptopul tău, pentru datele tale.

Branduri de SSD Black Friday 2024

Cei mai mari producători din industria de stocare a informații s-au anunțat și au venit alături de noi. Producători care au perfecționat tehnologia de stocare a datelor și au miniaturizat-o, astfel încât și laptop-urile să se poată bucura de memorie externă.

Pune deoparte cât mai multe articole pentru campania de Black Friday. Noi le-am stocat déjà. Pe hard disk, pe stick sau pe SSD. Trebuie doar să accesezi informația. Pentru că informația înseamnă putere, iar Black Friday înseamnă tehnologie de top la prețuri reduse.

Ce este un SSD?

SSD-ul este o alternativă de stocare a datelor la clasicul HDD. Funcționează la fel ca un HDD, în sensul că se conectează la sistem și stochează datele. Dar de aici, diferențele încep să apară.

Care sunt avantajele unui SSD?

Avantajul principal al unui SSD îl reprezintă viteza de accesare a datelor. Spre deosebire de un HDD classic, care este acționat mecanic, un SSD funcționează mai degrabă pe principiul unui USB mărit. Acest aspect vine cu avantaje și dezavantaje, dar acum vorbim doar despre avantaje. Astfel, viteza de citire se măsoară în MB/s, exact ca la un USB, spre deosebire de RPM-ul classic al unui HDD.

Un alt avantaj îl reprezintă prețul, care este ușor mai accesibil decât în cazul unui HDD. Dar acest avantaj este redus semnificativ de campania noastră de reduceri de Black Friday.

Celălalt avantaj major îl reprezintă dimensiunile compacte ale unui SSD. Spre deosbire de HDD, un SSD poate fi montat într-un laptop, un lucru fizic imposibil de făcut cu un HDD. Ar mai fi opțiunea unui HDD extern, dar pentru o viață activă un SSD este mult superior doar din acest aspect.

Care este dezavantajul unui SSD?

Primul dezavantaj îl reprezintă capacitatea redusă de stocare comparativ cu un HDD. Dacă un HDD poate avea o capacitate de 6 TB, un SSD se va opri pe la 500 GB. Deși, dacă ai un laptop, 500 GB s-ar putea să îți ajungă.

Al doilea dezavantaj îl reprezintă faptul că un SSD este mai pretabil unui laptop, deoarece pentru sisteme PC un HDD va face o treabă mult mai bună. Dar iarăși, un HDD este restricționat doar la un PC, pe când un SSD poate fi folosit și la laptop și la PC.

Ce mai trebuie să am în vedere?

În primul rând, faptul că fiecare SSD este la cele mai înalte standarde SATA-III, care permite o rată de transfer de până la 600 MB/s. Așadar, rămâne să alegi SSD-ul în funcție de capacitatea de citire și scriere. Cu cât mai mult, cu atât mai bine! La fel și cu capacitatea de stocare, care depinde doar de buzunarul tău.  Se începe de la 60 GB și se ajunge până la 500 GB.  Iar acum cu reducerile de Black Friday, poți cumpăra cât mai mult.

Așadar, considerând acești factori, rămâne la alegerea ta dacă vrei să extinzi capacitatea de stocare a laptopului tău. Noi ne-am făcut datoria și am adus reducerile de partea ta.