Aparate de ras Black Friday 2020 • Ce reduceri s-au anuntat!

Define╚Öte masculinitatea printr-o fa╚Ť─â impecabil─â, lipsit─â de imperfec╚Ťiuni faciale, cu un aparat de ras de ultim─â genera╚Ťie. Acum cu reduceri de Black Friday, o s─ârb─âtoare dedicat─â tehnologiei.

De ce ai nevoie de un aparat de ras?

Indiferent dac─â acum ai o barb─â generoas─â sau nu, cu to╚Ťii am avut la un moment dat un aparat de ras. Sau m─âcar lame de ras. Un accesoriu at├ót de important ├«n via╚Ťa noastr─â. Chiar dac─â este subtil a╚Öezat ├«n baie, este absolut esen╚Ťial iar lipsa acestuia ne va marca diminea╚Ťa cu triste╚Ťe. Iar cu ajutorul campaniei de Black Friday, partenerii no╚Ötri au venit cu aparate de ras at├ót de performante ├«nc├ót vor sta la loc de gal─â ├«n baie. Pentru c─â merit─âm ce este mai bun ╚Öi mai eficient. Iar pentru pasiona╚Ťii de tehnologie aceast─â sec╚Ťiune reprezint─â un adev─ârat r─âsf─â╚Ť.

Cum alegi un aparat de ras?

Alegerea unui aparat de ras din toat─â colec╚Ťia disponibil─â va face alegerea la fel de grea precum alegerea unei pl─âci video sau a unei ma╚Öini. Cu siguran╚Ť─â vei intra pe youtube ╚Öi vei viziona recenzii ale acestor aparate. La urma urmei, cu b─ârbieritul nu te joci ╚Öi vei face tot posibilul pentru a avea cea mai bun─â experien╚Ť─â.

C├ót despre specifica╚Ťiile tehnice, aici va trebui s─â le studiezi singur, pentru c─â nu avem spa╚Ťiu suficient aici pentru a ne desf─â╚Öura. ╚śi depinde ╚Öi de gusturile tale. Chiar ╚Öi la discu╚Ťia despre un aparat de ras cu alimentare la priz─â, sau una cu baterii este o discu╚Ťie ce ╚Ťine mai degrab─â de preferin╚Ťa personal─â. Pe deoparte, aparatul de ras cu alimentare la cablu va fi mai greu de manevrat, dar nu vei avea niciodat─â surpriza nepl─âcut─â s─â r─âm├ói f─âr─â baterie ╚Öi cu jum─âtate de fa╚Ť─â plin─â de spum─â. Oric├ót de mult─â autonomie au aparatele de ras pe baz─â de baterie (╚Öi unele au o autonomie impresionant─â), nu ╚Ötiu c├ó╚Ťi dintre noi ╚Ťinem eviden╚Ťa orelor de ras. Mai ales c─â facem acest lucru diminea╚Ťa, posibil semi-adormi╚Ťi ╚Öi pe fug─â.

C─â tot vorbim de b─ârbieritul pe fug─â, brandurile partenere s-au asigurat ca aparatele de ras moderne s─â fie c├ót mai protectoare cu fa╚Ťa noastr─â, ca s─â nu mergem pansa╚Ťi pe fa╚Ť─â la munc─â (sau mai r─âu, la ├«nt├ólnire). ╚śi da, aparatele de ras sunt at├ót de performante ├«nc├ót vor rade tot p─ârul facial c├ót ai spune spum─â. Desigur, majoritatea au intensitate reglabil─â, cu dedica╚Ťie pentru posesorii de barb─â care vor doar s─â ├«╚Öi ├«ntre╚Ťin─â barba, nu s─â o dea jos cu totul. Nu de alta, dar dac─â ne-am da barba jos ╚Öi am ie╚Öi ├«n societate vom fi destul de greu de recunoscut. Iar precizia aproape chirurgical─â a aparatelor de ras moderne vor asigura liniile ╚Öi conturul perfect al b─ârbii, cu o tranzi╚Ťie perfect─â dintre perciuni ╚Öi barb─â. Stilul ╚Öi elegan╚Ťa nu au fost niciodat─â mai simple de ob╚Ťinut.

Mai ales acum, de Black Friday, unde am redus pre╚Ťurile substan╚Ťial, pentru ca tu s─â te bucuri de cele mai performante aparate de ras. Totul pentru o imaginea impecabil─â. Iar portofelul t─âu va ie╚Öi la fel de impecabil din aceast─â campanie de cump─âr─âturi, gra╚Ťie reducerilor.

Noi suntem preg─â╚Ťiti s─â facem fa╚Ť─â provoc─ârii. Tu e╚Öti?