Centrale electrice Black Friday 2020 • Ce reduceri s-au anuntat!

Te ╚Ťinem la curent cu cele mai noi apari╚Ťii ├«n materie de ├«nc─âlzire pentru acas─â.┬áAm pornit campania de Black Friday ╚Öi am setat-o la capacitate optim─â.

De ce s─â optez pentru o central─â electric─â?

R─âspunsul este la tine, ├«ntruc├ót centralele electrice vin at├ót cu avantaje c├ót ╚Öi cu dezavantaje. Ca orice lucru ├«n via╚Ť─â ├«n esen╚Ť─â. Noi suntem aici ca s─â te sus╚Ťinem cu produse de calitate ╚Öi cu reduceri substan╚Ťiale. ╚śi pentru c─â reducerile sunt procentuale, cu siguran╚Ť─â se vor sim╚Ťi reducerile mai tare.

Atunci, cum m─â orientez spre o central─â pe gaz sau una electric─â?

├Än primul r├ónd se pune discu╚Ťia despre re╚Ťeaua disponibil─â de gaze sau nu. Dac─â o re╚Ťea de gaze naturale nu este chiar at├ót de u╚Öor accesibil─â, atunci costul unei centrale electrice s-ar putea s─â renteze mai mult, consider├ónd to╚Ťi factorii. Dac─â nu e╚Öti aproape de o re╚Ťea de gaze naturale, exist─â o re╚Ťea de electricate. Dac─â nici o re╚Ťea de electricitate nu este foarte accesibil─â, atunci te invit─âm s─â te ui╚Ťi ╚Öi la sec╚Ťiunea de centrale pe lemne.

Economia de curent pe timpul nop╚Ťii este al doilea avantaj. Cel mai probabil vei ╚Ťine centrala pornit─â ╚Öi noaptea atunci c├ónd iarna este ├«n for╚Ť─â. Iar dac─â ai copil (sau mai mul╚Ťi), cel mai probabil centrala va func╚Ťiona non-stop. Astfel, gra╚Ťie tarifelor de noapte pentru energia electric─â, economia la facturi se va sim╚Ťi. Totu╚Öi, reversul medaliei este c─â dac─â centrala va func╚Ťiona inclusiv ziua, atunci facturile pot cre╚Öte semnificativ.

Al treilea avantaj ├«l reprezint─â u╚Öurin╚Ťa de instalare ╚Öi montare, deoarece nu depindem de racorduri, ╚Ťevi ╚Öi coturi. De asemenea, nici nu necesit─â revizia anual─â, spre deosebire de echivalentul pe gaz.

De re╚Ťinut totu╚Öi faptul c─â o central─â electric─â va ├«nc─âlzi mult mai grea dec├ót una pe gaz, iar op╚Ťiunile de personalizare sunt mai limitate.

Op╚Ťiuni care depinde de bugetul t─âu. Cu c├ót cre╚Ötem bugetul cu at├ót vom avea parte de mai multe op╚Ťiuni, mai mult sau mai pu╚Ťin necesare, dar care cu siguran╚Ť─â ne vor face via╚Ťa mai comfortabil─â.

Ce nu este op╚Ťional, deoarece vine ca un standard minim, este clasa de eficien╚Ť─â energetic─â care este minim A. De asemenea, toate centralele electrice vin cu o garan╚Ťie comercial─â de minim 2 ani. Spunem minim pentru c─â unii produc─âtori ofer─â o garan╚Ťie de chiar 5 ani, inclus─â ├«n pre╚Ť.

Așadar, rămâne la alegerea ta tipul de centrală electrică pe care o dorești. Reducerile le-am aplicat iar căruciorul virtual te așteaptă (dar și mașina de livrare și echipa de montare).