Procesoare Black Friday 2022 • Ce reduceri s-au anuntat!

Magazine cu Procesoare Black Friday 2022

Magazinele noastre partenere au fost rapide în a se alătura campaniei de Black Friday și de a oferi cele mai performante procesoare. Privește oferta noastră la cea mai înaltă calitate și fără nici un fel de întrerupere.

Reduceri Procesoare Black Friday 2022

Dac─â te afli la aceast─â sec╚Ťiune cel mai probabil dore╚Öti un sistem de cea mai ├«nalt─â performan╚Ť─â. Iar cum un procesor nu vine niciodat─â singur, nici reducerile noastre nu vin singure. Nu spunem nimic despre surprize, te l─âs─âm pe tine s─â le descoperi.

Branduri de Procesoare Black Friday 2022

Indiferent de num─ârul de nuclee sau viteza de procesare, ne-am asigurat s─â le reducem pe toate ├«n mod adecvat. Sunt doar c├ó╚Ťiva produc─âtori, ├«i cuno╚Öti deja, iar acum e momentul adev─ârului pentru a stabili c├ó╚Ötig─âtorul b─ât─âliei.

Ești pasionat de jocuri și vrei să treci la următorul nivel?

Vrei s─â ├«╚Ťi faci un cadou de s─ârb─âtori ultra performant? Vrei s─â pui bazele unui desktop de cea mai ├«nalt─â vitez─â? Noi am procesat informa╚Ťia ╚Öi am creat campania de Black Friday dedicat─â unit─â╚Ťilor de procesare.

Anul acesta campania de Black Friday vine cu o galerie impresionant─â de intr─âri puternice pe pia╚Ťa procesoarelor. Mai exact, de r─âzboiul procesoarelor dintre cei 2 gigan╚Ťi: Intel ╚Öi AMD. Dac─â p├ón─â acum monopolul era de╚Ťinut lejer de c─âtre Intel, anul acesta AMD s-a ridicat la nivelul a╚Ötept─ârilor prin gama de procesoare Ryzen ╚Öi s-au dovedit rapid a fi de calitate de top.

Cum a reu╚Öit AMD s─â revin─â ├«n lupta pentru suprema╚Ťie?

Prin calitate ╚Öi prin raportul pre╚Ť-calitate. Urm├ónd nomenclatura adoptat─â de Intel, procesoarele AMD Ryzen vin sub forma de Ryzen 3, Ryzen 5 ╚Öi Ryzen 7. Cum se traduc aceste numere? Procesoarele Ryzen 3 sunt pentru cei care vor doar un calculator rapid pentru treaba de zi de zi, dar care nu sunt at├ót de dedica╚Ťi jocurilor care au cerin╚Ťe foarte mari, sau poate chiar deloc. Ryzen 5 este pasul urm─âtor, aduc├ónd o combina╚Ťie armonioas─â ├«ntre pre╚Ť ╚Öi performan╚Ť─â. Suficient de puternic pentru majoritatea jocurilor ╚Öi a aplica╚Ťiilor, sau pentru cei care folosesc calculatoarele ├«n scopuri profesionale care implic─â aplica╚Ťii ╚Öi programe devoratoare de resurse. Iar Ryzen 7 este procesorul pasiona╚Ťilor care ├«╚Öi fac propriile configur─âri ╚Öi care urm─âresc cele mai noi jocuri, la cele mai ├«nalte set─âri de rezolu╚Ťie.

Acestea sunt diferen╚Ťele ├«n linii mari ├«n cadrul familiei Ryzen, restul diferen╚Ťelor fiind date ├«n principal de frecven╚Ť─â (├«ntre 2.7GHz ╚Öi 4.5GHz) ╚Öi func╚Ťia de overclocking, care la unele procesoare este optimizat─â iar la altele nu. Din fericire, procesoarele AMD sunt construite pentru a oferi ╚Öi aceast─â func╚Ťie.

A fost Intel detronat?

Momentan nu, dar nici nu st─â foarte comfortabil pe tron. ├Äntradev─âr, procesoarele Intel i3, i5 ╚Öi i7 sunt discutabil mai bune dec├ót cele de la AMD Ryzen, dar nu cu mult. La fel ca ╚Öi ├«n cazul procesoarelor Ryzen, i3 se adreseaz─â utilizatorilor casual, i5-ul este echilibrul dintre amator ╚Öi pasionat, iar i7 este v├órful de lance. Cu ce se deosebe╚Öte ├«n acest caz Intel fa╚Ť─â de AMD? ├Än primul r├ónd cu un num─âr superior de nuclee, dar ╚Öi cu o frecven╚Ť─â superioar─â. Toate acestea vin cu un pre╚Ť ├«n schimb, ceea ce poate convinge cump─âr─âtorii s─â mearg─â spre un AMD Ryzem mai accesibil. De notat ├«n schimb faptul c─â nu toate procesoarele din gama Intel sunt optimizate pentru overclocking, a╚Öa c─â este bine s─â v─â informa╚Ťi dinainte.

Indiferent de procesorul pe care ├«l vei alege, noi suntem aici pentru tine cu un pachet substan╚Ťial de reduceri, iar partenerii no╚Ötri ofer─â ╚Öi sursa cadou pentru procesoarele din gama premium.

Pentru că Black Friday este o campanie dedicată tehnologie, iar ce pune tehnologia în mișcare mai bine decât procesoarele? Tu, în care tabără alegi să te afli?