Procesoare Black Friday 2024 • Ce reduceri s-au anuntat!

Magazine cu Procesoare Black Friday 2024

Magazinele noastre partenere au fost rapide în a se alătura campaniei de Black Friday și de a oferi cele mai performante procesoare. Privește oferta noastră la cea mai înaltă calitate și fără nici un fel de întrerupere.

Reduceri Procesoare Black Friday 2024

Dacă te afli la această secțiune cel mai probabil dorești un sistem de cea mai înaltă performanță. Iar cum un procesor nu vine niciodată singur, nici reducerile noastre nu vin singure. Nu spunem nimic despre surprize, te lăsăm pe tine să le descoperi.

Branduri de Procesoare Black Friday 2024

Indiferent de numărul de nuclee sau viteza de procesare, ne-am asigurat să le reducem pe toate în mod adecvat. Sunt doar câțiva producători, îi cunoști deja, iar acum e momentul adevărului pentru a stabili câștigătorul bătăliei.

Ești pasionat de jocuri și vrei să treci la următorul nivel?

Vrei să îți faci un cadou de sărbători ultra performant? Vrei să pui bazele unui desktop de cea mai înaltă viteză? Noi am procesat informația și am creat campania de Black Friday dedicată unităților de procesare.

Anul acesta campania de Black Friday vine cu o galerie impresionantă de intrări puternice pe piața procesoarelor. Mai exact, de războiul procesoarelor dintre cei 2 giganți: Intel și AMD. Dacă până acum monopolul era deținut lejer de către Intel, anul acesta AMD s-a ridicat la nivelul așteptărilor prin gama de procesoare Ryzen și s-au dovedit rapid a fi de calitate de top.

Cum a reușit AMD să revină în lupta pentru supremație?

Prin calitate și prin raportul preț-calitate. Urmând nomenclatura adoptată de Intel, procesoarele AMD Ryzen vin sub forma de Ryzen 3, Ryzen 5 și Ryzen 7. Cum se traduc aceste numere? Procesoarele Ryzen 3 sunt pentru cei care vor doar un calculator rapid pentru treaba de zi de zi, dar care nu sunt atât de dedicați jocurilor care au cerințe foarte mari, sau poate chiar deloc. Ryzen 5 este pasul următor, aducând o combinație armonioasă între preț și performanță. Suficient de puternic pentru majoritatea jocurilor și a aplicațiilor, sau pentru cei care folosesc calculatoarele în scopuri profesionale care implică aplicații și programe devoratoare de resurse. Iar Ryzen 7 este procesorul pasionaților care își fac propriile configurări și care urmăresc cele mai noi jocuri, la cele mai înalte setări de rezoluție.

Acestea sunt diferențele în linii mari în cadrul familiei Ryzen, restul diferențelor fiind date în principal de frecvență (între 2.7GHz și 4.5GHz) și funcția de overclocking, care la unele procesoare este optimizată iar la altele nu. Din fericire, procesoarele AMD sunt construite pentru a oferi și această funcție.

A fost Intel detronat?

Momentan nu, dar nici nu stă foarte comfortabil pe tron. Întradevăr, procesoarele Intel i3, i5 și i7 sunt discutabil mai bune decât cele de la AMD Ryzen, dar nu cu mult. La fel ca și în cazul procesoarelor Ryzen, i3 se adresează utilizatorilor casual, i5-ul este echilibrul dintre amator și pasionat, iar i7 este vârful de lance. Cu ce se deosebește în acest caz Intel față de AMD? În primul rând cu un număr superior de nuclee, dar și cu o frecvență superioară. Toate acestea vin cu un preț în schimb, ceea ce poate convinge cumpărătorii să meargă spre un AMD Ryzem mai accesibil. De notat în schimb faptul că nu toate procesoarele din gama Intel sunt optimizate pentru overclocking, așa că este bine să vă informați dinainte.

Indiferent de procesorul pe care îl vei alege, noi suntem aici pentru tine cu un pachet substanțial de reduceri, iar partenerii noștri oferă și sursa cadou pentru procesoarele din gama premium.

Pentru că Black Friday este o campanie dedicată tehnologie, iar ce pune tehnologia în mișcare mai bine decât procesoarele? Tu, în care tabără alegi să te afli?