Lazi frigorifice Black Friday 2020 • Ce reduceri s-au anuntat!

Probabil c─â este cam frig afar─â pentru a ne g├óndi la faptul c─â berea trebuie ╚Ťinut─â la rece. Dar cu siguran╚Ť─â oamenii gospodari fac lucrurile din timp ╚Öi se g├óndesc la vremurile care vor veni. Pentru acei gospodari, noi am creat o campanie special─â de Black Friday, dedicat─â l─âzilor frigorifice.

Aș avea nevoie de o ladă frigorifică?

L─âzile frigorifice sunt indispensabile oric─ârui (sau oric─ârei) pasionat de ie╚Öit ├«n natur─â, celor care doresc s─â se deconecteze de jungla urban─â pentru mai multe zile. Sau celor care doresc s─â mearg─â ├«n natur─â, la un gr─âtar, un picnic ╚Öi au de c─ârat cu ei suficiente provizii pentru o experien╚Ť─â de calitate.

De aceea partenerii no╚Ötri au venit cu o gam─â larg─â de l─âzi frigorifice, de capacit─â╚Ťi diferite. Dac─â ai nevoie de ceva compact, de la 100 de litri p├ón─â la 500 de litri. Suficient ├«nc├ót s─â acoperi orice nevoie ╚Öi orice situa╚Ťie. Aten╚Ťie ├«n schimb la dimensiunile l─âzii, s─â fie suficient de ├«nc─âp─âtoare ├«n portbagaj. ┬áDar despre asta, po╚Ťi studia la specifica╚Ťiile tehnice ale fiec─ârei l─âzi frigorifice.

La fel cum te invit─âm s─â studiezi ╚Öi lista de op╚Ťiuni ╚Öi func╚Ťii. Cu c├ót cre╚Öte bugetul, cu at├ót cresc ╚Öi toate dot─âriile. Dac─â ai nevoie de toate sau nu, acest lucru r─âm├óne la decizia ta. Una dintre func╚Ťiile pe care le men╚Ťion─âm ar fi func╚Ťia de ├«nghe╚Ťare activ─â, care va congela foarte rapid con╚Ťinutul, dup─â care va reveni la modul normal de func╚Ťionare. Sau displayurile digitale care pot afi╚Öa c├ót mai multe op╚Ťiuni, la fel ├«n func╚Ťie de buget.

C├ót despre op╚Ťiunile mai pu╚Ťin tehnice, este important de studiat ╚Öi num─ârul de compartimente disponibile, respectiv func╚Ťionalitatea sistemului de r─âcire ╚Öi de ├«nghe╚Ťare. Dac─â nu vrei s─â amesteci berea cu sandwhich-urile, acest mic detaliu poate fi esen╚Ťial.

Cum imi aleg lada frigorific─â?

Un element la fel de important de luat în considerare este autonomia și clasa de consum energetic. Toate lăzile frigorifice prezente în cadrul campaniei de Black Friday se află în categoria de consum energetic de minim A, ajungând până la A+++, vârful în materie de economie de curent. Autonomia este la fel de importantă, pentru că s-ar putea să nu ai unde să alimentezi lada frigorifică. Doar din acest motiv cumperi o ladă frigorifică, ca să te deconectezi cât mai mult de jungla urbană și de tehnologie. Desigur, lada frigorifică se poate alimenta și de la mașină, dar nu recomandăm acest lucru deoarece un consumator așa de mare va epuiza rapid bateria și va trebui să pleci pe jos acasă după. Așadar, cu cât este autonomia mai mare cu atât mai bine.

Ce ar mai fi de ad─âugat ar fi garan╚Ťia care se ofer─â pentru l─âzile frigorifice. Poate c─â p─ârea un elemente banal, toate av├ónd o garan╚Ťie comercial─â de 2 ani de zile. Dar, unele branduri s-au g├óndit s─â vin─â cu o surpriz─â ╚Öi s─â ofere o garan╚Ťie de 5 ani de zile, f─âr─â costuri adi╚Ťionale.

Totu╚Öi, ├«nainte de a porni la cump─âr─âturi, te invit─âm s─â treci ╚Öi pe la sec╚Ťiunea de accesorii dedicate l─âzilor frigorifice, pentru a men╚Ťine constant cur─â╚Ťenia ╚Öi pentru a filtra orice impurit─â╚Ťi.

Totul pentru o m├óncare mereu proasp─ât─â, ╚Ťinut─â la rece de c─âtre o lad─â frigorific─â cump─ârat─â de Black Friday, cu reduceri pe m─âsur─â!