Biciclete Black Friday 2024 • Ce reduceri s-au anuntat!

Magazine cu Biciclete Black Friday 2024

Înainte de a începe turul, este important să ne facem planul și să ne alegem bicicleta. Iar primul pit-stop este oferit de către magazinele partenere Black Friday, aranjate frumos în catalogul de mai jos.

Reduceri Biciclete Black Friday 2024

Reduceri substanțiale pentru mobilitate crescută. Reduceri compuse din 2 cifre (procentual) pentru echipament compus din 2 roți. Cât de mari sunt reducerile, te invităm să le urmărești în galeria de mai jos.

Branduri de Biciclete Black Friday 2024

Ești nostalgic după Pegas? Sau poate că vrei un brand anume de Mountain Bike? Sau poate că vrei o bicicletă șic cu care să te plimbi prin oraș și nu știi ce să alegi? Nicio problemă, avem branduri prezente și dedicate pentru fiecare categorie.

Ce voi găsi pe acest traseu virtual?

Fie că vei opta pentru o cursieră sau un mountain bike, vei avea de pedalat.

Sunt nou în lumea bicicletelor, ce îmi poți recomanda?

În primul rând îți recomandăm să te uiți la dimensiunea roților. Vei observa că toate bicicletele sunt notate cu un indicativ (16, 18, 20, 22, 24, 26, 28 etc). Acest indicativ corespunde cu diametrul roților, exprimat în inch. Trebuie să avem grijă să nu fie nici prea mică, nici prea mare. O bicicletă pentru adulți are de obicei diametrul de 28 inch, ca și referință.

Bicicleta de oraș este strict ceea ce spune că este. O bicicletă foarte bună, cu roți subțiri și un cadru ușor, bicicleta de oraș este adaptată perfect pentru asfalt. Avantajul este faptul că este o bicicletă ușoară, adaptată pentru oraș, ca să menționăm și prețul. Dezavantajul îl reprezintă faptul că de obicei bicicletele de oraș vin fără spații de depozitare.

Dacă vrem spații de depozitare și abilitatea de a merge ocazional și pe terenul nepavat, atunci cursiera este pentru tine. Mult mai versatile decât bicicletele de oraș, acestea sunt adaptate pentru mersul pe teren și vin și cu spații de depozitare (nu neapărat mari, dar existente). Aceste avantaje totuși vin cu un preț, dar dacă ar fi să alegem cea mai echilibrată bicicletă pentru viața de zi cu zi, atunci cursiera este pentru tine.

Dacă totuși vrem spații de depozitare mari și abilitatea de a parcurge distanțe mari cu bicicleta, atunci există bicicleta de tip touring. Adaptate pentru oraș, bicicletele de tip touring vin cu locașuri instalate, unde putem monta coșuri, ghiozdane și tot echipamentul de care am avea nevoie. Gândește-o ca o cursieră adaptată pentru bagaje.

Nu vreau neapărat spațiu de stocare atunci când merg dimineața la muncă, ci mai degrabă comfort. Atunci bicicleta de tip trekking este pentru tine. Cu un ghidon înalțat, bicicleta de trekking permite o poziție mult mai dreaptă și mai comfortabilă a corpului.

Aș merge cu bicicleta la muncă, dar nu am unde să o parchez. Pentru această situație, noi am pregătit de Black Friday reduceri substanțiale și la bicicletele pliabile. Avantajul este evident, dezavantajele în schimb sunt mai puțin evidente: trebuie să avem în vedere faptul că bicicletele pliabile nu au spații de stocare impresionante, dimensiunile sunt ușor reduse, viteza la fel iar cel mai important aspect este că unele dintre ele au cadru de oțel. Încercați să evitați cadrul de oțel la orice bicicletă, și mergeți pe un cadru de aluminiu. Vom vorbi despre acest aspect la secțiunea sport, dar aici contează cadrul prin prisma greutății.

Ok, vreau o bicicletă pentru aventuri în natură, nu pentru a merge la muncă.

În primul rând trebuie să fii conștient de faptul că o bicicletă de tip Mountain Bike nu va fi ideală pentru asfalt, cum nici o bicicletă de oraș nu va fi bună pentru off-road. Având în vedere acest lucru, gama de biciclete off-road este largă, diferențele fiind date de tipul de suspensie, numărul de viteze, rapoartele vitezelor, brand, capacitate de depozitare și dimensiune. După cum am spus mai devreme, cel mai important factor care trebuie luat în considerare este cadrul, și anume faptul că trebuie să fie din aluminiu. Cele mai ieftine sunt din oțel, ceea ce nu este o problemă, până în momentul în care va trebui să o repari.

Apoi avem vestitele biciclete BMX, care sunt Mountain Bike-uri adaptate pentru cei mici, dar câteodată le pot lua și cei mari pentru senzații tari.

Dar dacă vreau ceva special, ceva mai rar, cu ce mă puteți surprinde?

Credem că o bicicletă electrică ar putea fi o alegere interesantă. Știm că principalul impediment al acestor biciclete este prețul, dar acum Black Friday vine în ajutorul tău.

Ce trebuie să știu despre aceste biciclete, destul de rare în România? Nu foarte multe. Bicicletele electrice sunt împărțite în 2 categorii : asistate de pedală sau putere la cerere. Prima categorie pur și simplu ușurează sarcina de pedalare în mod continuu, iar cealaltă nu intervine decât atunci când motorașul este acționat manual, moment în care va propulsa singur bicicleta.

Ce alte specialități aveți ?

Pentru acest lucru te invităm să parcurgi traseul virtual al stocului disponibil de Black Friday. Cu siguranță vei întâlni surprize, cum ar fi biciclete tandem, triciclete pentru adulți sau biciclete recumbent.