Becuri Black Friday 2021 • Ce reduceri s-au anuntat!

Magazine cu Becuri Black Friday 2021

Iată ce magazine s-au pregătit pentru a lumina calea spre reduceri. Te invităm să faci turul virtual, la lumina laptopului. Sau a telefonului, sau a oricărui dispozitiv de pe care urmărești acest site. Și fiindcă vorbim despre magazine de bricolaj, vei avea de căutat prin sute de modele.

Branduri de Becuri Black Friday 2021

Experții bricolajului promovează calitatea, siguranța și eficiența. Iar pentru o lucrare de calitate, făcută în condiții optime de siguranță, vei avea nevoie de o iluminare pe măsură. Chit că vorbim despre șantier sau despre baie, noi ne-am aprovizionat corespunzător.

Reduceri Becuri Black Friday 2021

Reducerile noastre sunt atât de bune încât vei avea nevoie de ochelari de soare. Sau de sudură. Indiferent de tipul de bec, cardul tău va vedea lumina zilei teafăr și nevătămat.

Nu rămâne pe întuneric de Black Friday!

La câte produse și ce reduceri avem, nici nu ai cum. Mai mult decât atât, am creat și o secțiune dedicată special becurilor, pentru o iluminare totală.

Ce tipuri de becuri spuneați că aveți?

Pentru uz casnic, avem clasicele becuri de halogen sau de LED. Care e diferența dintre ele, în cazul în care te întrebi? În primul rând, vremea becurilor clasice de tip halogen a apus. Tehnologia LED a stins lumina predecesorului din halogen, așa cum îți recomandăm și ție să treci pe tehnologie LED.

De ce să trec la becuri LED în schimbul celor clasice de halogen?

Consumul de curent – becurile LED consumă mult mai puțină electricitate decât cele pe halogen. Câteodată consumul este chiar și la jumătate.

Eficiența – Becurile LED au nevoie de mai puțină putere pentru a funcționa, față de cele cu halogen.

Durata de viață – Un bec halogen are o durată de viață de 1500-2000 de ore. Un bec LED are o durată de viață de 30.000-50.000 ore. Chiar dacă un bec LED are tendința de a costa de 5-6 ori mai mult decât unul pe halogen, tot este mult mai eficient becul LED.

Căldura – Becurile cu halogen degajă mult mai multă căldură decât becul de tip halogen. Atât de multă căldură încât poți să resimți fizic, în încăpere, acea căldură.

Ca să nu mai spunem de rezistența la șocuri a becurilor de tip LED, în cazul în care ai de gând să folosești becuri și pentru afară, nu doar în casă. Sigur, ai putea folosi panourile solare și becuri fotovoltaice (vorbim și despre ele imediat), dar și becurile normale cu LED pot face treaba la fel de bine. Cu mult mai multă putere și fără a depinde de lumina soarelui din timpul zilei.

Și pentru a ilumina cu adevărat orice fel de grădină sau suprafață, te invităm să te uiți și la secțiunea de proiectoare LED, special conceput pentru iluminat exterior. Ori cu alimentare la 220V, ori cu acumulator reîncărcabil, noi avem soluția pentru tine și pentru oaspeții tăi care nu se vor da plecați acasă, sau care poate rămân peste noapte. Numai să nu uiți să iei la pachet și senzorul de prezență.

Dar, de departe cele mai spectaculoase proiectoare pe care le avem în stoc sunt proiectoarele de tip lampă, cu mini panouri solare. Ți-am stârnit curiozitatea? Te invităm să te uiți.

Desigur, nu acesta este singurul scop al proiectoarelor LED, întrucât am adus la reducere și proiectoarele comerciale, special concepute pentru a ilumina vitrine și rafturile cu produse.Sau poate ai nevoie de plafoniere. Indiferent de cum ai nevoie să iluminezi magazinul, noi te-am asigurat atât cu stocul cât și cu reducerile substanțiale.

Sau poate că nu ai un magazin și ai un restaurant sau o pensiune? Pentru tine am rezervat secțiunea de becuri vintage, unde găsești becuri tematice, vintage sau rustice. Toate fiind LED , evident.

Sau poate ai nevoie de lumină noaptea pe șantier? Nicio problemă, am adus și surse LED concepute special pentru asemenea misiuni. Certificate cu factor de rezistență la apă și praf, aceste surse portabile vin cu cablu de alimentare și geantă specială de transport.

Mai ai nevoie de motive pentru a trece la tehnologia LED? Noi credem că am acoperit baza.

La fel cum am acoperit toate nevoile în materie de iluminat, atât cu stocul cât și cu reducerile. Orice ai alege, noi am pregătit cele mai mari reduceri posibile din această perioadă.