Carti PDF Black Friday 2024 • Ce reduceri s-au anuntat!

Magazine cu Carti PDF Black Friday 2024

Cărți în format electronic? E-book reader? Le-am adunat pe toate în secțiunea de mai jos. Mai mult decât atât, toate au încăput într-un singur e-book reader, ca să nu trebuiască să cari toată biblioteca fizică după tine. Doar biblioteca virtuală.

Reduceri Carti PDF Black Friday 2024

Suntem în pas cu tehnologia și am aplicat reduceri la toate articolele online. Asta ca să nu trebuiască să mai mergi fizic în magazine să le afli. Articole online, cărți PDF sau volume întregi. Iar dacă un volum anume te interesează, te anunțăm că am redus prețurile la toate colecțiile.

Branduri de Carti PDF Black Friday 2024

Când spunem branduri ne referim strict la e-book readers. Cât despre autori, avem o librărie amplă pregătită. Sau poate că dorești lucrările unei publicații anume? Nicio problemă, le-am adunat și pe acestea în cadrul campaniei de Black Friday.

Ești mereu în mișcare, dar totuși vrei să te bucuri de o carte bună în orice moment?

Tehnologia e-bookurilor este alături de tine, la fel ca și campania de reduceri de Black Friday.Fii în pas cu tehnologia și fii conectat în permanență la cultură și relaxare.

Indiferent dacă ești nou(ă) în lumea cărților electronice sau nu, te invităm să faci primul popas la secțiunea de e-book readers. Ori că vrei să cumperi unul, sau să îl schimbi pe cel actual, acum este momentul să îți faci un asemenea cadou. Sau să îl faci cadou, dacă tot suntem aproape de perioada sărbătorilor. Important este că avem reduceri la toate dispozitivele.

Clasicul Kindle, sau PocketBook, sau Booken, le avem pe cele mai performante e-book readers de pe piață. Rămâne doar la alegerea ta și a bugetului tău să stabilești care e-book reader va găzdui biblioteca ta electronică. Cu un display E Ink Carta, sau cu un display normal, sau cu acel display de tip PaperWhite care face experiența electronică foarte asemănătoare cu cea reală, cu rezoluție de minim 1024×758, cu lumină proprie sau nu, există un e-book reader pentru gustul fiecăruia. Atenție în schimbul la faptul că aceste articole sunt foarte populare, deci preconizăm faptul că stocul se va termina rapid, în special în această perioadă de reduceri.

Cât despre cărțile electronice în sine, avem acoperite cam toate ariile posibile: Artă, arhitectură, fotografie, memorii, biografii, istorie, gastronomie, manual, hobby, medicină, istorie, sport, ficțiune, psihologie, dezvoltare personală, științe, self-help și multe alte domenii.

Nu avem spațiul virtual și timpul necesari pentru a parcurge fiecare secțiune, deși probabil că știi déjà ceea ce cauți. Sau poate ești curios (sau curioasă) și vrei să încerci ceva nou. La urma urmei, nu cari aceste cărți în mod fizic. Le ai pe toate la o atingere distanță, într-un dispozitiv modern și cochet.

Ce mai putem spune despre aceste cărți este că toate beneficiază de reduceri substanțiale, un aspect deosebit de important pentru cei care vor să cumpere cărți de specialitate sau tratate științifice. Știm că sunt scumpe, știm că sunt voluminoase și știm că nu vrei să porți tot timpul câteva kilograme de cărți după tine. E-book readerul și reducerile de Black Friday s-au ocupat de toate aceste obiecții.

Se compară o carte electronică cu una reală, în format fizic?

Sigur că nu, deoarece au destinații diferite. Nici senzația nu o poate replica e-book readerul în totalitate, dar nici accesibilitatea informației și mobilitatea generală nu poate fi redată de o carte fizică. Dar, dacă trebuie să mergem în vacanță sau la un simpozion, un e-book reader ne permite să avem cu noi întreaga librărie necesară. Cu condiția evidentă de a fi cumpărat acele cărți. Iar acum chiar poți să depozitezi o întreagă librărie electronică, datorită prețurilor care pot ajunge și la formaturi de o singură cifră. Iar ceea ce este și mai frumos este faptul că ne mândrim cu o sumedenie de cărți românești (nu traduse, ci compuse), fapt ce confirmă continuitatea creativității românești, așternută pe hârtie. Sau în PDF, după cazul de față.