Carti PDF Black Friday 2020 • Ce reduceri s-au anuntat!

Ești mereu în mișcare, dar totuși vrei să te bucuri de o carte bună în orice moment?

Tehnologia e-bookurilor este al─âturi de tine, la fel ca ╚Öi campania de reduceri de Black Friday.Fii ├«n pas cu tehnologia ╚Öi fii conectat ├«n permanen╚Ť─â la cultur─â ╚Öi relaxare.

Indiferent dac─â e╚Öti nou(─â) ├«n lumea c─âr╚Ťilor electronice sau nu, te invit─âm s─â faci primul popas la sec╚Ťiunea de e-book readers. Ori c─â vrei s─â cumperi unul, sau s─â ├«l schimbi pe cel actual, acum este momentul s─â ├«╚Ťi faci un asemenea cadou. Sau s─â ├«l faci cadou, dac─â tot suntem aproape de perioada s─ârb─âtorilor. Important este c─â avem reduceri la toate dispozitivele.

Clasicul Kindle, sau PocketBook, sau Booken, le avem pe cele mai performante e-book readers de pe pia╚Ť─â. R─âm├óne doar la alegerea ta ╚Öi a bugetului t─âu s─â stabile╚Öti care e-book reader va g─âzdui biblioteca ta electronic─â. Cu un display E Ink Carta, sau cu un display normal, sau cu acel display de tip PaperWhite care face experien╚Ťa electronic─â foarte asem─ân─âtoare cu cea real─â, cu rezolu╚Ťie de minim 1024×758, cu lumin─â proprie sau nu, exist─â un e-book reader pentru gustul fiec─âruia. Aten╚Ťie ├«n schimbul la faptul c─â aceste articole sunt foarte populare, deci preconiz─âm faptul c─â stocul se va termina rapid, ├«n special ├«n aceast─â perioad─â de reduceri.

C├ót despre c─âr╚Ťile electronice ├«n sine, avem acoperite cam toate ariile posibile: Art─â, arhitectur─â, fotografie, memorii, biografii, istorie, gastronomie, manual, hobby, medicin─â, istorie, sport, fic╚Ťiune, psihologie, dezvoltare personal─â, ╚Ötiin╚Ťe, self-help ╚Öi multe alte domenii.

Nu avem spa╚Ťiul virtual ╚Öi timpul necesari pentru a parcurge fiecare sec╚Ťiune, de╚Öi probabil c─â ╚Ötii d├ęj├á ceea ce cau╚Ťi. Sau poate e╚Öti curios (sau curioas─â) ╚Öi vrei s─â ├«ncerci ceva nou. La urma urmei, nu cari aceste c─âr╚Ťi ├«n mod fizic. Le ai pe toate la o atingere distan╚Ť─â, ├«ntr-un dispozitiv modern ╚Öi cochet.

Ce mai putem spune despre aceste c─âr╚Ťi este c─â toate beneficiaz─â de reduceri substan╚Ťiale, un aspect deosebit de important pentru cei care vor s─â cumpere c─âr╚Ťi de specialitate sau tratate ╚Ötiin╚Ťifice. ╚śtim c─â sunt scumpe, ╚Ötim c─â sunt voluminoase ╚Öi ╚Ötim c─â nu vrei s─â por╚Ťi tot timpul c├óteva kilograme de c─âr╚Ťi dup─â tine. E-book readerul ╚Öi reducerile de Black Friday s-au ocupat de toate aceste obiec╚Ťii.

Se compară o carte electronică cu una reală, în format fizic?

Sigur c─â nu, deoarece au destina╚Ťii diferite. Nici senza╚Ťia nu o poate replica e-book readerul ├«n totalitate, dar nici accesibilitatea informa╚Ťiei ╚Öi mobilitatea general─â nu poate fi redat─â de o carte fizic─â. Dar, dac─â trebuie s─â mergem ├«n vacan╚Ť─â sau la un simpozion, un e-book reader ne permite s─â avem cu noi ├«ntreaga libr─ârie necesar─â. Cu condi╚Ťia evident─â de a fi cump─ârat acele c─âr╚Ťi. Iar acum chiar po╚Ťi s─â depozitezi o ├«ntreag─â libr─ârie electronic─â, datorit─â pre╚Ťurilor care pot ajunge ╚Öi la formaturi de o singur─â cifr─â. Iar ceea ce este ╚Öi mai frumos este faptul c─â ne m├óndrim cu o sumedenie de c─âr╚Ťi rom├óne╚Öti (nu traduse, ci compuse), fapt ce confirm─â continuitatea creativit─â╚Ťii rom├óne╚Öti, a╚Öternut─â pe h├órtie. Sau ├«n PDF, dup─â cazul de fa╚Ť─â.