Biciclete pliabile Black Friday 2024 • Ce reduceri s-au anuntat!

Magazine cu Biciclete pliabile Black Friday 2024

Vrei să îți cumperi o bicicletă pliabilă și aștepți momentul oportun? Nu știi ce brand să alegi și cum să compari prețurile. Așteptarea ta a luat sfârșit pentru că de Black Friday găsești cele mai bune produse la zeci de biciclete pliabile de la magazinele noastre partenere.

Reduceri Biciclete pliabile Black Friday 2024

Indiferent dacă pedalatul este sau nu un hobby, o bicicletă este adesea o investiție costisitoare. Economisește timp dar și bani optând pentru reducerile de Black Friday.

Branduri de Biciclete pliabile Black Friday 2024

Stilul tău de pedalare este unic, așa că noi îți oferim mai multe branduri din care să alegi, pe care să le compari și să le studiezi, astfel încât mersul pe bicicletă să fie cu adevărat o încântare.

Rabatăm” prețurile la biciclete pliabile de Black Friday

Dacă ai ajuns pe această pagină înseamnă că ești unul dintre acei iubitori de sport în natură, dar care preferă un stil de pedalat aparte. Vrei ca bicicleta ta să fie ușor de rabatat și de depozitat. Tocmai de aceea noi îți facem cunoștință cu bicicletele pliabile, un produs ideal dacă vrei să ocupe loc puțin în casă sau în portbagajul mașinii tale.

Cui se potrivește bicicleta pliabilă

Mersul prin oraș cu mașina poate fi adesea obositor, așa că o bicicletă pe care să o ai la dispoziție pentru a te deplasa dintr-un loc în altul este o opțiune ideală. Bicicleta pliabilă are în primul rând avantajul de a putea fi ușor de transportat și de depozitat, dar trebuie să ții cont când alegi acest model că nu va avea aceleași performațe ca un model standard. Astfel, bicicletele pliabile sunt ideale pentru cei care merg la job și vor să evite traficul aglomerat sau să pedaleze după-amiaza împreună cu familia ori prietenii după o zi obositoare de muncă. Așadar aceste biciclete pot fi utilizate similare cursierelor sau bicicletelor de tip mountain bike, dar nu vor atinge performanța lor.

Caracteristici ale unei biciclete pliabile

Când cumperi o bicicletă pliabilă nu uita să fii atent la câteva caracteristici care sunt esențiale pentru buna funcționare a acestui produs.

  • mecanismul de pliere – trebuie să fie solid, rezistent și ușor de manevrat
  • greutate – având în vedere că este o bicicletă de oraș, pe care vrei să o poți folosi oricând, acest produs trebuie să fie ușor de transportat
  • dimensiune în poziție pliată – bicicleta pliabilă trebuie să ocupe cât mai puțin loc atât în portbagajul mașinii, cât și acasă
  • frânele și rezistența la șocuri

Dacă vrei să ai o viață mai ușoară atunci când urci pantele, nu uita că poți opta chiar și pentru o bicicletă pliabilă electrică.

Ce dimensiuni au bicicletele pliabile

În funcție de producători dar și de funcțiile pe care le îndeplinesc, bicicletele plibile pot fi de teri feluri:

  • compacte – roțile au în general 20 de inchi, asemănător BMX-urilor, deci sunt ceva mai mici decât modelele standard
  • full size – roțile au dimensiunea de 26 de inchi, asta înseamnă că sunt precum cele standard, doar că se pot plia ușor
  • bicicleta portabilă – roțile sunt mai mici de 16 inci, iar după ce strângi bicicleta rabatabilă, aceasta poate fi foarte ușor introdusă într-un rucsac sau chiar într-o servietă.