Motocoase Black Friday 2021 • Ce reduceri s-au anuntat!

Magazine cu Motocoase Black Friday 2021

Magazinele partenere Black Friday ╚Öi-au unit for╚Ťele ├«n lupta ├«mpotriva gr─âdinilor inestetice. Iat─â cu ce echipament au venit. ╚śi pentru c─â suntem la o campanie unde celebr─âm tehnologia, autonomia ╚Öi libertate de c─âutare este total─â.

Branduri de Motocoase Black Friday 2021

Magazinele partnere au apelat mai departe la cele mai bune branduri din industria de bricolaj, ca s─â fim siguri c─â vom face o treab─â de calitate superioar─â. Nici un centimetru p─âtrat nu a r─âmas neatins de reduceri, nici o nevoie nu a fost l─âsat─â ├«n ignoran╚Ť─â.

Reduceri Motocoase Black Friday 2021

Am t─âiat pre╚Ťurile cu puterea ╚Öi eficien╚Ťa cu care taie motocoasa acea iarb─â de care vei vrea s─â scapi la prim─âvar─â. Mai puternic─â ca oric├ónd, campania de Black Friday are grij─â ca portofelul t─âu s─â arate la fel de impecabil ca gazonul pe care ├«l ai ├«n grij─â.

Oamenii gospodari fac lucrurile din timp. Chiar dac─â nu este chiar anotimpul potrivit pentru a cump─âra o motocoas─â, sezonul de reduceri este ├«n plin─â for╚Ť─â. De aceea ne-am g├óndit la to╚Ťi oamenii gospodari ╚Öi am creat ╚Öi o sec╚Ťiune special─â dedicat─â motocoaselor.

Ce motocoasă să îmi cumpăr?

O ├«ntrebare at├ót de complex─â ├«nc├ót vom r─âspunde cu mare pl─âcere, ├«n m─âsura ├«n care putem ╚Öi ├«n limita spa╚Ťiului disponibil.

De fapt, de aici ├«ncepem ╚Öi prima lec╚Ťie ├«n materie de peisagistic─â : spa╚Ťiul ╚Öi activitatea necesar─â. Articolele noastre se ├«mpart ├«n 3 mari categorii : motocoase, trimmere ╚Öi ma╚Öini de tuns. Pare un subiect mai complicat dec├ót pare ini╚Ťial, a╚Öa c─â hai s─â trecem repede prin aceste 3 mari categorii de motocoase.

Trimmerul este primul de pe list─â, pentru c├ó ├«ncepem de la mic la mare. Doar c─â trimmerul compenseaz─â dimensiunea ╚Öi puterea prin precizie. De fapt, acesta este ╚Öi scopul unui trimmer: s─â poat─â s─â tund─â iarba ├«n locuri greu accesibile, sau s─â poat─â fac─â treaba de fine╚Ťe. Dac─â acest aspect te intereseaz─â, trimmerul este cel mai bun. Specifica╚Ťiile tehnice variaz─â de la produc─âtor la produc─âtor, singurul lucru pe care ├«l au ├«n comun fiind faptul c─â sunt electrice. Dar despre discu╚Ťia benzin─â versus electric, vom discuta la final. Sau dac─â te-ai hot─âr├ót pentru un trimmer, te invit─âm s─â dai scroll mai jos.

Puntea de leg─âtur─â dintre trimmer ╚Öi ma╚Öina de tuns o reprezint─â motocoasa. Motocoasa este mai mare ╚Öi mai grea dec├ót trimmerul, dar ├«╚Öi p─âstreaz─â portabilitatea. Unele dintre modele vin ╚Öi cu tij─â rabatabil─â, pentru a putea fi depozitate ╚Öi transportate ╚Öi mai u╚Öor. Motocoasele sunt recomandate pentru ├«ncep─âtori, sau pentru cei care nu de╚Ťin un spa╚Ťiu suficient de mare pentru o ma╚Öin─â de tuns. Iar cel mai mare avantaj al motocoasei ├«n schimb ├«l reprezint─â abilitatea de a t─âia ╚Öi iarba de pe suprafe╚Ťe nivelate, spre deosebire de ma╚Öina de tuns care este predominant construit─â pentru teren plat. C├ót despre alimentare, unele func╚Ťioneaz─â pe baz─â de benzin─â ╚Öi ulei, altele sunt electrice. Fiecare vine cu avantaje ╚Öi dezavantaje. Despre acestea, vorbim mai jos.

Ma╚Öina de tuns iarba este ultima ╚Öi cea mai mare dintre motocoase. Se preteaz─â suprafe╚Ťelor mari ╚Öi a gazonului, fiind o alegere foarte slab─â atunci c├ónd vine vorba despre lucru de fine╚Ťe. Dar puterea ma╚Öinii de tuns iarba este net superioar─â celorlalte 2 categorii.

Ma╚Öina de tuns iarba func╚Ťioneaz─â ori pe baz─â de benzin─â ╚Öi ulei, ori pe baz─â electric─â.

Astfel ├«ncepem discu╚Ťia despre benzin─â versus electric.

Motocoasele care func╚Ťioneaz─â pe baz─â de benzin─â sunt mult mai puternice dec├ót cele electrice, ╚Öi nu sunt dependente de cablu, spre deosebire de cele electrice. Dezavantajele sunt date de faptul c─â motocoasele pe baz─â de benzin─â sunt mai grele ╚Öi mai costisitoare, datorit─â faptului c─â func╚Ťioneaz─â pe baz─â de amestec de benzin─â ╚Öi ulei.

Motocoasele electrice sunt mai u╚Öoare ╚Öi mult mai ieftine de ├«ntre╚Ťinut, dar au ╚Öi c├óteva dezavantaje. Simpla lips─â de putere nu este singurul dezvantaj, cel─âlalt dezavantaj major ├«l reprezint─â mobilitatea redus─â. Cablul de alimentare poate fi un impediment, iar cele pe baz─â de acumulator au autonomie limitat─â. Dar dac─â ai o gr─âdin─â medie, o motocoas─â electric─â s-ar putea s─â fie de ajuns. Dar dac─â ai un stadio personal, mergi pe m├ónerul unei ma╚Öini de tuns iarba.

De asemenea, mergi ╚Öi pe m├óna noastr─â, pentru c─â am t─âiat pre╚Ťurile cu puterea unei motocoase pe benzin─â ╚Öi autonomia unei motocoase electrice cu cablu.